040512

04.05.2012
21:52

Sorry for veldig lite blogging i det siste, prøver å bli bedre men  det skjer ike så mye, også glemmer jeg å ta med kamera til ting og det er kjedelig og blogge uten bilder.
Vet jeg har sagt det hver gang nå nesten me, heh..
Idag var det tentamen i norsk, det gikk dritt.. oppgavene var sykt teite og merkelige, læreren sa at det var eksamensooppgaver, stakkars de som skal ha det på eksamen sier jeg bare.. synes virkelig synd på de..
Etter skolen dro jeg hjem og leste litt til prøve vi skal ha på tirsdag siden i helga skal jeg ha konf og da har jeg ikke tid.
Etterpå dro jeg på konf øving også kom Ingebjørg og hjalp med sånna sanghefter.
Hu og Marit ska komme i morra og hjelpe til med litt bordekking og sånt så kan sikkert ta no bilder og blogge da også kan jeg blogge etter konfen på søndag ellr mandag, spørs hva jeg rekker og hvor seint det bilr!
Igår satt jeg i grasset som jeg er allergisk mot så nå klør jeg jo som bare deet, har nå blitt utsslett også.. +  at jeg har fått 4myggestikk, er selfølgelig allergisk mot mygg også så klør jeg eller tar på det også kommer den stoore kulen også klør det no innmari. får lyst te å døø fml asså. neida skakke være sånn fml unge men det klør no jæævlig..  Fin info, jeg veet..!

Bjoor <33

Hva har du gjort i dag?
Allergisk mot grass og mygg du også?

 

1 kommentar

Ingrid med W 05.05.2012 00:17
huffdå. men kult bilde 8D

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits