Nytt design

13.05.2012
22:11

Fiksa et nytt design, det er laget av fotoogwebdesign.blogg.no, headeren og profilbildet er midlertidlig til jeg får fiksa meg noe nytt!
Hva synes du?

btw, har ikke blogga på en stund, skal prøve å bli bedre, til uka skjer det ting osv også så da kan jeg vel prøve å få blogga litt. Har fiksa bloggen på telefonen også så da kan jeg sikkert mobilblogge litt også! 
Var i byen igår med mamma og kjøpe speil og sånn whiteboard tavle greie med magnet som jeg kan henge bilder på, kan sikkert legge ut bilde senere også var jeg i byen med Emilie på torsdagen også kjøpte en topp, kan legge ut bilde av den å senere sikkert!
 


Redigerte her om dagen, Alvin, marsvinet til Emilie<3 Tror det var alvin den het, heh også tror jeg det er et marsvin.. Jeg har ikke god greie på sånt, hørtes blond ut men heh..

Hva har du gjort i helga? :)

2 kommentarer

Ingrid med W 13.05.2012 22:50
heh, fint design :3
Maria 15.05.2012 19:34
søtt <3

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits