Rideleir på follaug - Dag2

26.06.2012
19:28

Som igår, *kopiere og lime inn* fra hest.no! og til torsdag og fredag, blogger forresten ikke i morra siden da er det overnatting!
I dag når vi kom sto vi i stallen og snakka litt  føre vi gikk og henta hester. Så pussa vi de og sånt føre vi salte på. Den gruppa jeg er på rei på tur først og den andre på banen også bytta vi etter vi hadde spist.
Turen gikk gankske greit, galopperte og tølta for det meste i traven heh, hu traver ikke så lett så heh. Hu var grei på tur, litt stressa men det var egt bare gøy siden h ukan bli litt treig på slutten av timen på banen, dårlig kondis heh..
Etter vi hadde spist rei vi på banen, da skulle vi hoppe noe som ikke gikk veldig bra siden det så ut til at Birting ikke hadde sett en bom før så h urefuserte da vi skulle trave over bommer og da refuserte h uogså med hindret, men vi kom oss over tilslutt bare at det ikke var det beste hoppet heh :b
Senere henta vi grass og på andre siden av vegen og tok ut hestene og møkka boksene så skulle vi egentlig pusse saler og sånt men siden været var litt uklart bestemte Anne (ridelærer) seg for at vi skulle ta det i morra istedenfor! Så da møkka vi og kosta stallen. 
Hu kan trave å da, tilslutt når hu er sliten og ikke orker tølte rundt, haah!
Fliinkee, Karine og Bøggee c:

Hva har du gjort i dag? :)

4 kommentarer

Maria 26.06.2012 19:37
tnaw, søt hest!<3 sykt mye "heh" du sku skrive i den teksten a? lolx.x
Linda Rui 26.06.2012 20:13
så fine hester :)
karine 26.06.2012 20:27
Wuhuu, Birting er egentlig litt fancy, liker traven! Men.. hvor ble det av resten av bildene? :(
Sandra 26.06.2012 22:27
Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits