240712

24.07.2012
20:55

I dag sto jeg opp halv12 og dusja og så litt på tv føre jeg ble med mamam til banken for å fikse penger, etterpå rydda jeg rommet litt mere enn igår vaska og skifta på senga, vaska badet og gangen.
Så gikk jeg gjennom noen gamle bursdagskort fra 2011 og gjett hva jeg fant inni det ene korter, 200kr haha hadde glemt å ta de ut den gangen! da blee jeg glaaad haha og i tilegg fikk jeg 400 av pappa igår for det jeg vaska og hjalp til igår og idag!
Etterpå når pappa hadde kommet hjem fra jobben dro vi på resturant og spiste middag for så og dra hjem og siden vi kom hjem har jeg bare liggi i senga og hørt på musikk og ikke gjort en dritt egt..
I morra skal jeg kaanskje til Emilie hvis det passer for hu, blir vel den siste dagen (om hu ikke rekker på torsdag da), føre hu drar til sydenmed familien i 3uker! Har heldigvis litt planer for de neste ukene så jeg slepper å kjede meg hver dag men det blir litt kjedelig og ikke kunne treffe hu da..

Pusenmiin<3 Tanken på at du kanskje lå død et sted igår, men så kom du plutselig løpende ned trappaa, halv3 på nattaa..
Åh, kanke beskrive hvor glad jeg ble!

Hva har du gjort i dag? :)

1 kommentar

Emilie 24.07.2012 20:58
I dag har jeg vært i Oslo hos bestefar og spist på Dolly Dimples og shoppa litt c: Blir trist å ikke kunne se deg før skolestart D:

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits