Kragerø-Risør

09.08.2012
11:30

Sorry for null blogging igår men dro til Ingrid også etter det dro vi ut og spiste siden jeg hadde gavekort på en resturant ting, så kom ikke hjem føre rundt halv10 tror jeg så stakk jeg i dusjen og sånt også da ble det litt seint og orka ikke bkogge!
Men fant ut at jeg hadde bilder fra jeg var i kragerø og risør en dagstur med mamma og pappa for litt siden. Hadde visst glemt det så hvorfor ikke blogge om det da når man ikke har noe anna å blogge om.
Husker ikke så mye nå, haha men hvertfall så var det veldig fint vær og det var koseig og litt deilig og komme seg til et anna sted enn bare å sitte hjemme forran pc'n og tv!
Orker ikke legge ut mangemange bilder så satt de heller sammen!

 


Synes om bildene? :)

1 kommentar

09.08.2012 14:00
Det er så koselig å være i Kragerø og Risør c: så, ja, fine bildur!

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits