Stallgjengen

20.08.2012
21:16

Nå sitter jeg og ser på stallgjengen, må ha maraton sammen med Karine engang, skal prøve å se ferdig hele sesongen alene hvertfall denne uka!
Nå har møblene mine kommet, pc'n min er på lager i butikken og pappa skal hente den imorra, også skal han hjelpe med å sette sammen møblene på onsdag så kan vel blogge da, legge ut bilder og sånt! 
Skolen idag var grei nok, gymmen var litt deilig, men vi har gym med 9klasse så vi må dele osv.. stress men hadde 1lærer som var til den andre klassen så vi var påenmåte uten lærer! også tok vi sånn vaksine idag mot, husker ikke heh men det føltes som stikket skulle vare i evigheter, jeg måtte spørre om hu snart var ferdig, også svei det og nå har jeg litt vondt i armen men blir vel sikkert bra over natta! 

'

Hvordan har din dag vært :)

3 kommentarer

Ingrid med W 20.08.2012 21:32
Hah, nice. Fikk vondt i armen når jeg kom hjem jeg, har det fremdeles også <3
Else - Lill - Foto og hverdag ♥ 20.08.2012 21:41
Ingrid DobbeltV: haha, så det var ikke så uvondt som du sa det var likevel? :b Neida c:
21.08.2012 15:49
Haha , kuuuult! Gøy med 9 ja:b

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits