Lykke

21.08.2012
21:26

Nå har jeg akkuratt fått starta opp macen min som pappa kom hjem med til meg litt over 8tia.
Litt uvadt med ting men det bedrer seg vel sikkert når jeg blir mere kjent med den, så det er vel det jeg skal bruke tia mi på nå og bli kjent med ting. Akkuratt nå føler jeg meg veeldig noob haha!
Hvertfall, så er jeg veldig fornyd hittil, den virker bra og rask, og alt jeg har hørt om den er den jo bra så jah.
Kort skoledag i dag, etter skolen dro jeg hjem ig litt etter 3 så kom Emilie til meg etter hu hadde vært hos reggis tannlegen og fått av reguleringa oppe.
Vi lagde pannekaker og blåbærsmoothie så så vi litt på tv, stakk ut på trampolina føre hu måtte dra. Etterpå satt jeg bare inne og så på tv til pappa kom med macen. Imorra blir det vel at han skal hjelpe meg med å få møblene på plass på rommet og få hivd ut de gamle så kan jeg vel blogge på kvelden om det. Føre-etter bilde elns!

 Har ingen bilder inne ennå så det får vel bli et arkivbilde da!

Hva har du gjort idag? :)

1 kommentar

22.08.2012 08:55
Jopppi(:

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits