Tilbake

11.09.2012
21:57

OK, dette innlegget skulle publiserers veldig tidligere idag men jaja. også orker ikke endre på det jeg har skrivd såå det under er hva jeg har gjort idag da og sånt.

Da var jeg tilbake, kanskje ikke for fullt men får se hvor mye blogglyst og slik jeg har.
Skal prøve å lage noen blogger på lager og slikt senere idag så det kommer vel ikke så mye blogg senere + at jeg har prøve i morra, innlevering på fredag og andre lekser som også må gjøres!
 Har fått kjøpt meg photoshop nåå da så jeg kan redigere bilder og slikt igjen, har redigert noen så kan vel legge ut de engang.
I helga var jeg hos Emilie siden mamma og pappa var på hytta, det var jo koselig. Vi var i byen på lørdagen også jobba vi litt med engelsken senere, noe vi også skal idag tenker jeg.

Et bilde fra photoshooten vår i helga, det er meninga at det ikke skal være helt klart!

Hva har du gjort i det siste? :) 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits