Lekseer

25.09.2012
17:27

 

Du er så pen. Du er så pen. Du er så pen!
Vet du hvor pen du er?
Selfølgelig vet du ikke hvor pen du er.
Bare jeg som vet. 

Ja, sarten på novella "Du vet aldri", som jeg og in gruppe skal dramatisere på skolen. Vet ikke om den kommer til å bli så bra meen, litt vanskelig novelle å dramatisere egentlig, men siden vi skal lage video og slikt så funker det sikkert, har hele videoen i huet haha, men det blir vel annerledes når man skal alge den og filme den og masse stress men jaja.
Nu sitter jeg og skyper med Maria mens jeg gjør engelsken trur jeg, akkuratt ferdig med å skrive det manuset te gruppa mi så.
Må fikse engelsk presentasjon og slikt senere når Emilie kommer på og får fikse sitt manus, har fremføring i morra tror jeg, drep meg. haha! Hva skal du/har du gjort idag? :)

3 kommentarer

Ranja 25.09.2012 18:00
hehe, lekser <3 ... -.- hater det .. :P
Emilie 25.09.2012 20:12
Omg, jeg har egt ikke noe med hva du gjør på bilder, men jeg irriterer meg over de duckfaca dine, hahah!
Katrine Mariell Karlsen 26.09.2012 17:30
Gjorde ikke så mye i går jeg :-)

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits