Photoshoot 070912

20.10.2012
19:49

Idag kom Emilie til meg, vi har ikke vært så veldog sosiale akkuratt, satt på hver vår pc på her vår ende av bordet hahamen så fant vi ut av vi ville ha en photoshoot når det var rundt 1time igjen te hu måtte dra, så da stakk vi ned og fikk på oss litt sminke føre vi dro ut og tok bilder.
Bildene er bare overkroppen fordi vi gikk i joggebukse og såg veldig slaskete ut, og jeg gikk i hestehale og sånt så det ser ikke så smart ut også ser jeg feit ut der pga genseren og sånn jeg sto og sånn bildet ble tatt på og sånt, tror ikke jeg er sååå feit som bildet vil ha det til da..men nok klaging og slikt, nå sitter jeg og skyper med Emilie, hører på musikk og eter bergbys mat mens mamma har på skal vi danse! Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag?:) 

1 kommentar

Emilie 20.10.2012 21:58
Rynker/poser under øynene :(

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits