221212

22.12.2012
14:55

Overlevde 211212 da, haha. Sorry for dårig bloggin men har ikke skjedd så mye i det siste, har akkuratt blitt ferdig med å bake serinakaker og skal mulig bake colapinner imorra.
Nå sitter jeg og gamer tetris på face, haha satt og spilte mot en venn igår kveld til igår natt, føre si snakka i tlf til kl.9 på morran. Så flink som jeg er klarte jeg å sovne litt innimellom så fikk jeg beskjed etterpå at jeg hadde snorka og snakka i søvne heh, så har vel blitt rundt 3timer søvn på meg så la jeg meg kl.9 igjen og sov te halv12.
Senere ikveld skal jeg være med mamam og pappa å besøk til noen venner og spise og sånt og  senere skal jeg vel bare sitte og snakke med folk til jeg sovner.


Hva skal du idag?

1 kommentar

Abigail Buntu 22.12.2012 14:56
skal på jobb og til ida:D

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits