Foto: Katt

10.03.2013
19:09

Da er jeg tilbake igjen, har føltes ut som en veldig kjedelig langhelg eller ferie uten pc og tv men har prøvd å gjøre det beste ut av det.
Har tatt litt bilder og slikt også som kommer t en gang og har noen blogger på lager for kjempelenge siden tilbake med bilder og slikt. Igår var jeg med Emilie på og så på nm i bryting siden lillebroren hennes deltar, senere dro vi hjem til meg og satt på pcn resten av kvelden siden hu sov over såå jah. Idag har vi ikke gjort stort annet enn å sitte på pcn, og nå prøver jeg å lage en engelsk presentasjon som skulle være ferdig i forrige uke men kommer ikke særlig langt. Her er to bilder jeg tok av katta her om dagen! 


Syntes om bildene?
Hva har du gjort i helga? :) 

2 kommentarer

Becca Alexandra 10.03.2013 19:14
Så søt katt :D
Ingrid med W 10.03.2013 21:13
nusse ser sinna ut :c men hu er søt.

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits