Bubbleroom.no

21.03.2013
15:50

Bubbleroom er vel et av de mest brukte klesbutikkene på nett. Du kan få kjøpt alt fra kjoler, shorts, sko, accesories og tilbehør, nattøy, badeklær og mye mere.
Kanskje ikke alt er like billig, men de leverer sikkert og betalingen er også veldig sikker så du slipper og bli svindlet for penger, noe jeg tipper de fleste har lite lyst til. Leveringstiden er noe mellom 1-2uker, det kommer jo litt ann på hvor du bor.
De har bra størrelser på klærne og hvis du ikke er fornøyd med det du har kjøpt så har du full angrerett innen 14dager, altså innen 2uker. Siden oppdateres også hver dag med nye produkter som kommer inn.
Personlig syntes jeg at det er veldig mye fint der, og tror vel de fleste syntes det også, under kan du se noen av mine favoritt kjoler og andre favoritter jeg har funnet fra siden.
Og hvis du handler nå så får du fri frakt, du må bare oppgi koden SPRING i kodefeltet når du bestiller. Poniatte dress - 599kr HER

 

Rome tub top - 129kr HER

 

Bandits jeans - 699kr HER

 

Geneva lace singlet - 149kr HER

Handler du på bubbleroom?


2 kommentarer

Sandra 21.03.2013 15:54
Hallo! Bubbleroom har såå pene kjoler!:) Er innom for å spørre deg om noe, hehe. Lurer litt på om du kunne kommentere hva du synes om tipsene jeg har gitt på bloggen min i det nyeste innlegget. Hadde vært kjekt med DIN hjelp. Strålende blogg, forresten! Fortsett slik, har en følelse på at dette kommer til å bli ganske så bra. Forresten, blir superglad for faste lesere på bloggen min .... kan godt bli fast leser på din også hvis du vil.^^ Hadde iallefall vært utrolig kult! Glad for DIN hjelp med hva du synes om tipsene!:)
Martine Kristine - Makeup blogg 21.03.2013 15:58
Bare innom for å ønske deg fin torsdag ^^

Har konkurranse på bloggen min nå om du kanskje har lyst til å være med på. Blir trukket 3 vinnere som får hver sin pose med sminke ^^

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits