Påskemorgen

23.03.2013
21:02

Utrolig deilig dag idag, satt meg ut på verandaen i en times tid og spiste frokost eller salat blir det vel og drakk kakao. En stund siden jeg har gjort det, siden det har vært så kaldt og surt de siste dagene, heldigvis kommer påskeværet nå og jeg begynner og få påskeføllelse snart haha, desverre tror jeg ikke det varer hele påsken men får vel bare nyte det mens det er her!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra og spise ute med mamma og pappa, kjenner at jeg ikke trenger spise på en stund nå haha. Nå ligger jeg bare i senga og tenkte å se på no film, lasta ned noe filmer tidligere så blir vel å se på de til jeg sovner.  Hva har du gjort idag?

1 kommentar

Ingrid med W 24.03.2013 14:04
pusekatt. smiley.

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits