My angel

26.03.2013
13:35

Nå har jeg akkuratt sett ferdig Piranha, ganske sikker på at jeg ikke skal se den igjen  haha satt med pute forran meg omtrent under hele filmen. Vet ikke hvorfor jeg ser slike filmer, det er gøy samtidig som jeg kommer til å få badeskrekk etterhvert, har sett Shark night også men den var ikke fullt like ille som denne. Høres kanskje slemt ut med tanke på at folk blir spist opp men den var faktisk litt morsom samtidig, Piranha var bare ekkel.. Anbefaler å se de samtidig som jeg ikkeg gjør det haha, men hvis du ikke tåler blod og sånt burde du hvertfall ikke se piranha, just sayin!
Senere idag skal jeg ikke stort, tenkte å se en til film, har ikke noe liv idag så sitter vel inne hele dagen, kanskje jeg tar noen bilder senere vet ikke ennå. Men her er noen bilder jeg tok av katten for litt siden.


Har du noen filmer å anbefale?
Hva skal du idag? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits