Tirsdagskos

03.04.2013
15:40

Dette innlegget skulle egt bli postet igår kveld men siden jeg er så treg med å fikse bildene ble ikke det noe av.
 Var endelig alene hjemme en kveld igjen, er så deilig og ikke ha foreldre som er rundt og maser hele tiden, mamma jobber bare 50% kanskje ikke det engang og pappa er alltid hjemme i 4tiden så blir desverre ikke så mye av, men siden pappa er i Sverige nå og mamma skulle på jobb fikk jeg endelig huset for meg selv til mamma kom hjem senere på kvelden.
De få gangene jeg blir forlatt slik hjemme pleier jeg alltid lage meg noe god mat, like wok og fiksa meg smoothie, elsker virkelig den smoothien haha!
Tok noen bilder igår også, de får komme ut senere når jeg føler for det, de ligger i utkastene mine sammen med de 10andre haha, så legger ut når jeg føler for at jeg ikke har stort annet og skrive om.

Idag skal jeg ikke stort, ble ferdig med alle leksene i studietimen på skolen idag så har vel egt ikke mere å gjøre enn å fullføre essay/kåseriet som skal leveres inn til fredag. Kommer vel ikke til å ha et liv idag heller som vanlig så blir vel bilder eller bare pc, blitt helt hekta på home and away igjen haha. Okey, nå skal jeg slutte å skrive om masse som man egt ikke bryr seg om..

Hva gjorde du igår?
Liker du wok?

4 kommentarer

Sara 03.04.2013 16:00
Det så sinnsykt godt ut, og nydelige fotografier da! elsker bloggen din :)
camilla - kommenterer tilbake! 03.04.2013 16:14
kjempefin blogg!
frida 03.04.2013 19:46
var på skolen etter ferien -.-
veronika 03.04.2013 19:50
Kjempefine bilder!!

Skriv en ny kommentar

Else - Lill - Foto og hverdag ♥

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits