Media påvirker

09.04.2013
18:09

 

I dagens samfunn har media veldig mye makt til å si hva som er løgn eller sanhet. De kan si at en ting er sant og folk vil tro på det selv om det kanskje ikke er sant, bare fordi de har den såkalte makten som gjør at vi mennesker tror på nesten alt som blir sagt der.

Hadde norsktentamen idag, skrev om at media påvirket veldig ved å si om noe er løgn eller sannhet, eller noe sånt haha. Det gikk vel ok, følte jeg misforsto oppgaven litt samtidig som jeg følte at jeg ikke gjorde
det. Ble ferdig halv12 så da ble Emilie med meg hjem. Vi har ikke gjort stort egentlig, sitti på pc'n og skypa litt også satt vi litt ute på verandaen og snakka i den sola som var igjen føre ho ble henta.
Nå sitter jeg og skriver noe CV og jobbsøknad til norsk innlevering, også skal jeg se om jeg får starta på presentasjon av en engelskbok som jeg ikke har lest haha. Må se om jeg finner noe på nettet siden jeg ikke har ork til å starte å lese noe nå i og med at den skal være ferdig til onsdagen! jeg er lat.

 

Hva har du gjort idag?
Når har dere tentamen på skolen? 

 

2 kommentarer

JeanetteNLH 09.04.2013 18:12
Kjempefint bilde :)
Lene Larsen Rørvik 10.04.2013 09:08
kjempefint bilde :)

Skriv en ny kommentar

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits