Pakke i posten

13.04.2013
19:44

Vet ikke om dere vet det men hvertfall, jeg elsker å handle på nettet. Hvem gjør vel ikke det egentlig? Alt er så mye bedre, finere og billigere på nettet føler jeg.
Hvertfall, nå har jeg kjøpt et close-up filter til kamera, tenkte at det var bedre å kjøpe det først enn et macro objektiv jeg vil ha til 7tusen. Jeg kjøpte det på Kamda.se for 139kr, det er en svensk butikk med masse forskjellig. Og det er mange forksjellige andre filtere til kamera der også, og de finnes i veldig mange forskjellige diameter slik at de passer til ditt objektiv.
Leveringstiden er også kjempebra, 1-2 dager, hadde aldri trodd det egentlig men det tok bare 2dager. Bestilte det på onsdag og fikk det i posten igår.
Kommer flere bilder senere ikveld eller imorgen etter at jeg testet det bedre ut idag!Uten filteret: 

Med filteret:

Har du noe form for macroobjektiv eller close-up filter?

 

1 kommentar

Marianne - Mitt utvekslingsår 2013/14 :) 14.04.2013 14:22
så kult! :) har ikke det, nei

Skriv en ny kommentar

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits