Tilbake på ny blogg

04.08.2013
18:21

Tenkte å starte å blogge igjen, men jeg ble sånn halvveis lei av denne bloggen, har ikke lyst til å slette innlegg og slik samtidig som jeg vil starte forfra igjen så da lagde jeg emg en ny blogg. har ikke planer om å skrive så veldig mye på den, kommer for det meste til å legge ut bilder jeg tar, følte at jeg måtte ha et sted og legge ut bilder og få tilbakmelding på dem istedenfor bare insta, vil ikke spamme instagram heller..
Besøk den nye bloggen heeer -> OrElse  kreativt navn, iknow hahah..
1 kommentar

victoriaskau 04.08.2013 18:23
Kjempe pen ! Jeg har forresten en give away på bloggen min hvor man kan vinne en goodiebag full med masse forskjellig sminke fra mange forskjellige sminkemerker, bare å delta hvis dette høres interessant ut :):)
Cecilie 13.10.2013 10:45
Halo! Først av alt at denna bloggen er den fineste blogen på hele blogg.no, hundre prosent ærlig! Jeg vil bare si sorry at jeg ikkje har komentert når jeg har vært å lest her før men nokken gungar så er jeg berre litegrann trøtt så ender man opp med å la være. Det er jo nemlig latterlig menge slemme som skriver komenterer. Jeg har selv fått uhøflige kommentarer da jeg hadde blog. Det var veldig vondt. Jeg håper inderlig at du ike får noen frekkje komentarer og at du får veldig mange flere hyggelige komenterer. Da jeg har lagt ned side tykjet jeg å bare dele ein link til ein konkuranse som jeg akkurat har deltatt på. Premmien er et gavekort. Jeg håper kjempe sterkt at jeg vinnner, men lykke så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært veldig gøy om du testet den!

Skriv en ny kommentar

16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Widgets

Lenker

hits