Tilbake på ny blogg

04.08.2013
18:21

Tenkte å starte å blogge igjen, men jeg ble sånn halvveis lei av denne bloggen, har ikke lyst til å slette innlegg og slik samtidig som jeg vil starte forfra igjen så da lagde jeg emg en ny blogg. har ikke planer om å skrive så veldig mye på den, kommer for det meste til å legge ut bilder jeg tar, følte at jeg måtte ha et sted og legge ut bilder og få tilbakmelding på dem istedenfor bare insta, vil ikke spamme instagram heller..
Besøk den nye bloggen heeer -> OrElse  kreativt navn, iknow hahah..
Warm bodies

12.04.2013
13:02

Da var det endelig helg igjen, og nesten alle tentamene er ferdig. Engelsken idag gikk dritt, følte vel at jeg bare skrev noe og vet ikke om jeg svarte på oppgaven engang, såå får se hvordna det gåår.
Mattetentamen til mandag, hele helga blir vel da til å øve til den tenker jeg så det blir lite fotografering og blogging, men skal prøve å slenge inn et innlegg på kvelden hvis jeg orker.
Senere idag skal jeg på kino med Emilie og Ingrid, vi skal se Warm Bodies, halv7 til rundt 8 blir det vel, den varer i ca 1t og 47min. 

God Helg!
Hva skal du idag? 

Det kan være vanskeleg å legge skjul på sannheten

10.04.2013
12:37

Da var nynorsktentamen ferdig. Det gikk egentig helt greit, er ikke sånn mester i å skrive fortellinger og slikt man skal finne på selv men tror ikke gramatikken var den værste heller så håper det går bra.
Senere skal jeg jobbe litt med den engelsken, må mikse sammen no fakta og samendrag om Gone Girl, har faktisk lasta ned boka på tlf men har bare ikke ork til å lese den hah.
Kanskje jeg skal ta noe bilder senere ikveld også, får se.Hva skal du idag?

Media påvirker

09.04.2013
18:09

 

I dagens samfunn har media veldig mye makt til å si hva som er løgn eller sanhet. De kan si at en ting er sant og folk vil tro på det selv om det kanskje ikke er sant, bare fordi de har den såkalte makten som gjør at vi mennesker tror på nesten alt som blir sagt der.

Hadde norsktentamen idag, skrev om at media påvirket veldig ved å si om noe er løgn eller sannhet, eller noe sånt haha. Det gikk vel ok, følte jeg misforsto oppgaven litt samtidig som jeg følte at jeg ikke gjorde
det. Ble ferdig halv12 så da ble Emilie med meg hjem. Vi har ikke gjort stort egentlig, sitti på pc'n og skypa litt også satt vi litt ute på verandaen og snakka i den sola som var igjen føre ho ble henta.
Nå sitter jeg og skriver noe CV og jobbsøknad til norsk innlevering, også skal jeg se om jeg får starta på presentasjon av en engelskbok som jeg ikke har lest haha. Må se om jeg finner noe på nettet siden jeg ikke har ork til å starte å lese noe nå i og med at den skal være ferdig til onsdagen! jeg er lat.

 

Hva har du gjort idag?
Når har dere tentamen på skolen? 

 

Sunday

07.04.2013
11:56

Da fikk jeg byttet ut headeren, må vel bytte design også snart siden jeg har hatt dette ganske så lenge. Blir vel til at jeg sitter med det idag siden det er søndag og ikke veldig masse og finne på.

 Bloggmotivasjonen er ikke helt på topp så blir vel og sitte og søke litt rundt på internett etter bilder jeg kan ta og ting og blogge om, få inspirasjon og slikt.l

Gammelt bilde fra arkivet, jeg ser ikke glad ut.. Savner London..!

Hva skal du idag?

Hvilken header

05.04.2013
15:45

Tenkte at jeg måtte ha en ny header nå siden den jeg hr er litt vinterete og vinteren begynner jo og dra nå, pluss at jeg har hatt den en stnd og begynner bli lei den.
Lagde i 3slags forskjellige, er ikke helt sikker på hvem som er best så hva syntes dere?
 
Hvem header var finest?

Tirsdagskos

03.04.2013
15:40

Dette innlegget skulle egt bli postet igår kveld men siden jeg er så treg med å fikse bildene ble ikke det noe av.
 Var endelig alene hjemme en kveld igjen, er så deilig og ikke ha foreldre som er rundt og maser hele tiden, mamma jobber bare 50% kanskje ikke det engang og pappa er alltid hjemme i 4tiden så blir desverre ikke så mye av, men siden pappa er i Sverige nå og mamma skulle på jobb fikk jeg endelig huset for meg selv til mamma kom hjem senere på kvelden.
De få gangene jeg blir forlatt slik hjemme pleier jeg alltid lage meg noe god mat, like wok og fiksa meg smoothie, elsker virkelig den smoothien haha!
Tok noen bilder igår også, de får komme ut senere når jeg føler for det, de ligger i utkastene mine sammen med de 10andre haha, så legger ut når jeg føler for at jeg ikke har stort annet og skrive om.

Idag skal jeg ikke stort, ble ferdig med alle leksene i studietimen på skolen idag så har vel egt ikke mere å gjøre enn å fullføre essay/kåseriet som skal leveres inn til fredag. Kommer vel ikke til å ha et liv idag heller som vanlig så blir vel bilder eller bare pc, blitt helt hekta på home and away igjen haha. Okey, nå skal jeg slutte å skrive om masse som man egt ikke bryr seg om..

Hva gjorde du igår?
Liker du wok?

Home

01.04.2013
17:40

Sorry for null blogging mens jeg var på hytta, men mobilnettet ble så tregt så satt for det meste på mobilen. Har ikke lagt inn bildene ennå, skal vel gjøre det ikveld så kan legge ut bilder senere ikveld eller i morra.
Savner soommeer,,og vet at jeg har lagt ut dette før!

Hva har du gjort i påsken?

 

My angel

26.03.2013
13:35

Nå har jeg akkuratt sett ferdig Piranha, ganske sikker på at jeg ikke skal se den igjen  haha satt med pute forran meg omtrent under hele filmen. Vet ikke hvorfor jeg ser slike filmer, det er gøy samtidig som jeg kommer til å få badeskrekk etterhvert, har sett Shark night også men den var ikke fullt like ille som denne. Høres kanskje slemt ut med tanke på at folk blir spist opp men den var faktisk litt morsom samtidig, Piranha var bare ekkel.. Anbefaler å se de samtidig som jeg ikkeg gjør det haha, men hvis du ikke tåler blod og sånt burde du hvertfall ikke se piranha, just sayin!
Senere idag skal jeg ikke stort, tenkte å se en til film, har ikke noe liv idag så sitter vel inne hele dagen, kanskje jeg tar noen bilder senere vet ikke ennå. Men her er noen bilder jeg tok av katten for litt siden.


Har du noen filmer å anbefale?
Hva skal du idag? 

Påskemorgen

23.03.2013
21:02

Utrolig deilig dag idag, satt meg ut på verandaen i en times tid og spiste frokost eller salat blir det vel og drakk kakao. En stund siden jeg har gjort det, siden det har vært så kaldt og surt de siste dagene, heldigvis kommer påskeværet nå og jeg begynner og få påskeføllelse snart haha, desverre tror jeg ikke det varer hele påsken men får vel bare nyte det mens det er her!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra og spise ute med mamma og pappa, kjenner at jeg ikke trenger spise på en stund nå haha. Nå ligger jeg bare i senga og tenkte å se på no film, lasta ned noe filmer tidligere så blir vel å se på de til jeg sovner.  Hva har du gjort idag?

Header til Anehs.blogg.no

22.03.2013
22:54

Laget en header til Ane istad, hvis noen andre vil så kan jeg sikkert lage en header til deg også bare skrive i kommentarfeltet, sende meg melding på blogg eller en mail!


Syntes om headeren?

God påske!

22.03.2013
13:47

Da var det endelig påske,siste ferien føre sommerferie selvom det er lenge til den, heldigvis er det litt fridager og slikt imellom.
I påska ska jeg ikke noe spesielt første del, så reiser jeg på hytta med mamma, pappa og Emilie til torsdagen og blir der til Mandag så det blir koselig,
Tenkte og ta litt bilder og sånt nå etter jeg har spist, så de kan jeg vel sikert legge ut senere ikveld.


Hva skal du i påsken?
 

Bubbleroom.no

21.03.2013
15:50

Bubbleroom er vel et av de mest brukte klesbutikkene på nett. Du kan få kjøpt alt fra kjoler, shorts, sko, accesories og tilbehør, nattøy, badeklær og mye mere.
Kanskje ikke alt er like billig, men de leverer sikkert og betalingen er også veldig sikker så du slipper og bli svindlet for penger, noe jeg tipper de fleste har lite lyst til. Leveringstiden er noe mellom 1-2uker, det kommer jo litt ann på hvor du bor.
De har bra størrelser på klærne og hvis du ikke er fornøyd med det du har kjøpt så har du full angrerett innen 14dager, altså innen 2uker. Siden oppdateres også hver dag med nye produkter som kommer inn.
Personlig syntes jeg at det er veldig mye fint der, og tror vel de fleste syntes det også, under kan du se noen av mine favoritt kjoler og andre favoritter jeg har funnet fra siden.
Og hvis du handler nå så får du fri frakt, du må bare oppgi koden SPRING i kodefeltet når du bestiller. Poniatte dress - 599kr HER

 

Rome tub top - 129kr HER

 

Bandits jeans - 699kr HER

 

Geneva lace singlet - 149kr HER

Handler du på bubbleroom?


Pakke i posten

14.03.2013
16:00

Bestilte nytt speilrefleks på mandag sammen med pappa, det gikk overraskende fort egentlig for idag fikk jeg melding av posten at den var kommet og jeg kunne hente den på postkontoret.
Har gledet meg lenge til å ha kunne ha dette kamera, tok en stund føre jeg bestemte meg for det og endelig har jeg det!
Satt batteriet på til lading istad, men har ikke tolmodighet nok så derfor tok jeg det av lading igjen selvom kanskje ikke det er så bra så testa jeg ut kamera litt, det er selfølgelig til lading igjen nå da.
Syntes de ttok kjempebra bilder, mye bedre enn det gamle. Jeg hadde Canon eos 1000D som pappa skal kjøpe av meg siden han trenger et kamera også kjøpte jeg meg Canon eos 60D, suprfornøyd allerede!! Skal teste det mere ikveld og bli mere kjent med det, testet fjernutløseren også og det funker på dette kamera noe jeg var veldig glad for slik at jeg slapp å kjøpe en ny en.

Bildeneer såklart tatt med det gamle kamera, det siste er et testebilde med det nye og fjernutløseren!
 Hva slags kamera har du? :)

Slow down and enjoy life

12.03.2013
20:46

Et innlegg med bilder som har liggi i arkivet en stund, hvorfor ikke poste det når jeg ikke har stort annet å poste.
Idag har jeg ikke gjort stort, øvde til matteprøve med pappa som jeg skal ha i morra, hater matte og skjønner ikke poenget med det, kommer jo ikke til å få bruk for alt dette fremover.. Jaja, tenkte egentlgi jeg skulle ta noen bilder idag, fikk skikkelig inspo i meg tidligere men siden klokka er 9 nå snart blir det ikke så god tid til det likevel så får heller ta det imorgen, bildene kommer vel på bloggen engang etter det da.
Noen quotes jeg skrev her en gang for en stund siden, ikke diss skrifta mi!:c
 Bursdagsgave fra Emilie, Austin Mahone!<3

Syntes?
Hva har du gjort idag? :) 

Bloggpause

06.03.2013
22:10

Må ta en bloggpause, vet ikke hvor lenge men til jeg er bra igjen fra hjernerystelse og slikt og kan sitte på pc'n igjen. Blir vel etter helga ellernoe, skal være hjemme resten av uka og bare ligge på sofa, kan ikke se så mye på skjerm så, forhåpentligvis blir jeg bra igjen til uka siden hjernerystelsen et ganske svak.
Kommenterer btw tilbake på blogger når jeg er frisk!

Sover på sofa hele dagen med nusse, haha!

- God helg!

Ball 2013

03.03.2013
19:12

Sorry for ingen blogging igår og sen blogging idag, var på ball igår fra 18-01 ca. Dro til Emilie i 1tia og var der med ho og IngridW og fiksa oss føre vi dro.
Det var veldig gøy, eller det ble gøyere etterhvert når vi begynte og danse og sånt, men en dum ting var at vi kunne bare ta bilde en gang også max 2personer så vi måtte splitte oss, men så kom jeg på at Karine, Nicoline og Frida også måtte splitte seg så da tok Ingridw og Karine sammen så det gikk greit, men fortsatt teit regel til fotografen..

Idag kom Emilie til meg, veldig kjedelig søndag egt, ikke så mye å finne på akuratt.. Først prøvde vi å fly men det funka ganske dårlig siden vi var støle, trøtte og slitne etter igår så fant vi ut at vi egentlig kunne ut og filme og prøve å lage en slags videoblogg men det ble ikke så mye ut av så vi dro hjem igjen, så måtte ho hjem.
Nå sitter jeg bare her og hører på musikk, kan legge ut noen av bildene vi tok føre ballet igår!

 Syntes om bildene?
Hva gjorde du igår? :) 

Back to normal

25.02.2013
08:05

Da var vinterferien over og skole igjen. Skal prøve å blogge minst en gang hver dag, får se hva jeg rekker siden må prøve å prioritere skole litt i og med at jeg har gjort det så dårlig i det siste og dette er det siste året på denne skolen. heh. Del2 av grancanaria kommer ikveld tror ee. Skal i stallen etter skolen og må vel kanskje gjøre lekser etter det og ete middag men utpå kvelden engang!

Very naice..

Hva skal du idag?


I'm back

23.02.2013
18:33

Da var jeg tilbake til bloggen. Ble litt lengre bloggpause enn jeg hadde trodd, først var jeg sjuk så var det prøveeksamen og slikt også i vinterferien var jeg i syden.
Har en del blogger nå på lager og slag legge inn bilder og sånt fra syden senere så da blir det blogging. Skal prøve å blogge som normalt igjen nå! Hva har du gjort i det siste? :)

Liten bloggpause

04.02.2013
19:09

Tenkte å ha en liten bloggpause nå, varer ikke lenge kanskje 2-3dager eller ut uka bare, grunnen er fordi jeg ikke er helt i form, slapp, trøtt og alt et der. Starter vel å bli syk og da orker jeg ikke blogge bare ligger foran pc'n og snakker med folk eller ligger å stirrer på skjermen eller en film.
Har noen blogger på lager og har planer for uka som jeg skal prøve å ha med kamera på så da blir det blogging så fort som mulig igjeN, har også bilder fra hytta på kamera som jeg ikke har hatt ork til å legge inn på pc'n.


Savner sommeren..
 
Ha en fin uke! 

Baking

31.01.2013
16:19

Som sagt så bakte jeg og Emilie på tirsdagen, vi bakte konfektkaker. Noen ble litt misslykka med tanke på hvordan de ser ut haha men er vel hvordan de smaker som teller?

Du trenger; 

?400 gr mykt smør

?200 gr sukker

?200 gr brun sukker

?4 egg

?2 ts bakepulver

?550 gr mel

?100 gr hakkede mandler

?100 gr hakkede rosiner

?400 gr hakket sjokolade

 

 oFinn fram alt du trenger og sett det på benken for romtemperering. I mellomtiden kan mandler, rosiner og sjokolade hakkes og blandes i en bolle. Mel og bakepulver kan siktes sammen i en annen bolle. Og         brun sukkeret kan knas eller siktes fritt for klumper.

oKjør smør, sukker og brun sukker mykt og luftig med maskin eller mixmaster.

oTilsett ett og ett egg og bland godt mellom hvert.

oTilsett mel og bakepulver og bland godt men ikke jobb for mye med deigen.

oTilsett hakkede mandler, rosiner og sjokolade så det blir jevnt fordelt i deigen.

oSettes på bakeplate med bakepapir ved hjelp av  to tea skjeer. Vi brukte spiseskjeer slik at det ikke tok for lang tid og kakene ble for små og tørre!

oStekes ca 190 grader, i nedre del av ovnen i ca 10 ? 12 minutter. 

oAvkjøles på rist og legges i kakeboks !

 

  
  
Trykk på bildene for å få de større!

Liker du å bake?

FollowMeg

27.01.2013
17:07

WeHeartItTumblrInstagram

Trykk på bildet eller lenken for å komme til siden!

Hva heter du på Weheartit tumblr og insta?

Venter

26.01.2013
15:03

Da sitter jeg og venter på emilie som skal komme litt senere, hu skulle en liten tur til byen med mora si først bare.
Tror vi skal ta litt bilder og kanskje øve litt til matteprøva. Kan legge ut bildene senere hvis vi tar noen og om det blir noen bra, hu skulle hvertfall ha med seg kamera slik at jeg kan ta bilder av mitt til annonsa. For de som ikke har fått med seg det skal jeg selge kamera mitt og kjøpe meg et annet.

- Hva skal du idag? 

Besøk av Emilie

22.01.2013
16:17

Hei, Emilie ble med meg hjem etter skolen idag, ho skal vel dra om en times tid siden jeg må øve på naturfag siden vi hr prøve imorra.
Vi har vel ikke gjort stort, jeg har sitti foran pc'n og surra mens Emilie har sitti i tlf mesteparten av tiden.
Vet ikke om jeg blogger mere idag siden jeg må øve til naturfagen, men kan se.
- Hva skal du / har gjort idag?
 

TGIF

18.01.2013
15:12

Da var det fredag igjen, tror ikke jeg skal noe spessielt denne helga så mulig det blir dårlig med blogging da men skal kanskje ta noen bilder senere, photoshoot med katta hvis ho gidder og sånt også hvis jeg får til fjernutløseren så kanskje jeg har en slags photoshoot alene med meg selv haha. Men må spørre pappa om å hjelpe meg med det når han kommer hjem. Hvis jeg tar bilder kan jeg også legge ut de senere så får se om jeg blogger mere idag.
 


Hva skal du idag?
Ha en god helg!

Pakke i posten

17.01.2013
15:29

Da fikk jeg endelig den ene pakka i posten som jeg har venta på, det tok sin tid men endelig kom den og bare en til pakke igjen og vente på!
Nevnte aldri at jeg hadde bestilt noe, men bestilte meg en fjernutløser til speilrefleksen. Den er fra teknimagasinet.no.
Nå sitter jeg og skyper med Emilie, og baker kake til ikveld siden pappa har bursdag idag så skal jeg til stallen senere og etter det skal jeg hjem og feire en slags voksenbursdag med familien for meg og pappa siden jeg hadde bursdag på tirsdagen!
Har ikke tatt noen bilder av fjernutløseren siden kamera er tom for strøm, men her er et fra google.


Har du fjernutløser til kamera?
Hva skal du idag?


 

Bursdaag

15.01.2013
08:00

Da har jeg endelig bursdag og er endelig 16år. Kom opp til brus og rundstykker til frokost, gaver og ole brumm serviett, ole brumm har alltid vært min favoritt eventyrfigur haha. Skal straks stikke på skolen også senere skal jeg tilbringe bursdagen sammen med Emilie og Ingrid, vi skal ut og bowle og ete pizza etterpå!


Hva skal du idag? 

Byen 120113

12.01.2013
16:31

Hei, akkuratt kommet hjem fra byen med Emilie, vi holder nå på å spille inn svarene på spørsmålsrundevideoen og fikse innkjøpene
Takk for alle spørsmålene, skal prøveå svare på alt så godt jeg kan. Legger den ut senere ikveld etter jeg har redigert den!
Spørsmålsrunde

05.01.2013
15:41

Har ikke hatt en spørsmålsrunde på år og dag, så tenkte jeg kunne ha en nå.
 Bare spørre om alt, skal prøve å svare på alt så lenge det ikke er sånne veeldig personlig spørsmål, og jeg svarer på video om det kommer mange nok spørsmål!


- Noe du lurer på?

Vinn Ipad Mini

03.01.2013
17:08

Nå er det en ny konkurranse som holdes av Y-hvordan, og hvis mange nok deltar kan man vinne en ipad mini. Og alle som deltar får tilsent en premie selvom de ikke vinner, men hva det blir er ikke sikkert ennå.
 For å delta kan du trykke på  linken her!

Lykke til!

Ridebilder 271212

30.12.2012
21:17

Null blogging, sorry men Ingrid var hos meg på torsdag til fredag og vi så på film hele kvelden og sånt og på fredag dro jeg på hytta. Klarte å skaffe meg nett på hytta men siden det ikke er 3G der oppe så orka jeg ikke blogge og laste opp bilder og slikt! Men ja, noen bilder Karine tok av meg og Bjor på torsdagen etter jeg hadde tatt bilder av ho og Bøggvir og Dina!
Bare igjorer trynet og sånt.. - Syntes om bildene?
Hva har du gjort i det siste? 

God Jul

24.12.2012
23:48

Sorry for sen blogging, har ikke hatt tid til å blogge tidligere.
Har vært en koselig julaften med liten familie, farmor og onkel kom i 5tia så spiste vi og sånt føre gaveopninga!
Fikk masse fint, har ikke fått tatt bilde av det ennå og har ikke fått lagt inn bildene jeg tok tidligere men skal prøve å få gjort det imorra så kan jeg blogge senere.
Håper alle har hatt en fin jul sammen med familien eller hvem dere feirer den sammen med!

 //Gammal tegning jeg har tegna//

God Jul!

221212

22.12.2012
14:55

Overlevde 211212 da, haha. Sorry for dårig bloggin men har ikke skjedd så mye i det siste, har akkuratt blitt ferdig med å bake serinakaker og skal mulig bake colapinner imorra.
Nå sitter jeg og gamer tetris på face, haha satt og spilte mot en venn igår kveld til igår natt, føre si snakka i tlf til kl.9 på morran. Så flink som jeg er klarte jeg å sovne litt innimellom så fikk jeg beskjed etterpå at jeg hadde snorka og snakka i søvne heh, så har vel blitt rundt 3timer søvn på meg så la jeg meg kl.9 igjen og sov te halv12.
Senere ikveld skal jeg være med mamam og pappa å besøk til noen venner og spise og sånt og  senere skal jeg vel bare sitte og snakke med folk til jeg sovner.


Hva skal du idag?

Bursdaag

16.12.2012
19:51

Da har jeg kommet hjem fra bursdage til Emilie, det var koselig. Bowling og Pizza også tok vi bilder og sånt. Tok bare noen med tlf så kan legge ut de.


Hva har du gjort idag? :)Sammen med gode venner så kan man klare alt

16.12.2012
14:00

Idag skal jeg, Ingrid og Emilie dra ut for og bowle og spise pizza for og feire Emilie sin bursdag.
Endelig 15 haha, er litt rart og tenke på at jeg er nesten 1år eldre enn hu, føles ikke sånn eller ser ikke sån ut men heh.
 Gratulerer med dagen igjen Emlie, jeg vet du leser detta og hvis andre har bursdag idag gratulerer med dagen til de også :)
 
Hva er dine planer for dagen? :)


3år..

19.11.2012
20:28

...savner deg<3Noen du savner?

OD

01.11.2012
15:18

Idag var det OD, jobba på jobben til pappa med Emilie. Vi vaska og litt sånt rundt omkring på jobben, mye morsommere og vaske andre steder enn hjemme haha.
Så når vi var ferdig satt jeg meg på pappas jobbpc  mens emilie dreiv og filma og tok bilder med mobilen.
Så fikk vi et håndkle av hu sjeftingen for at vi hadde vaska og slikt, haha.
Nå sitter jeg og skyper med Emilie mens jeg ser på buddy, skulle vel egentlig snart dratt i stallen men må skrive reportasje og slikt også er jeg ikke helt i form såå kommer vel til å sitte her resten av dagen!

Nå har all snøen stikki igjen pga det regna så mye igår..

 Har dere hatt OD?
Hvor jobbet du? 

Tumblr

26.10.2012
15:00

Elsenusse.tumblr.com

-?oııow meg 

Heter det samme som på blogg, vet ikke hvorfor det bare ble sånn.Har du tumblr?
Hva heter du? :) 

Pakke i posten

13.10.2012
20:39

Som sagt så sov emilie her inatt, igår gjorde vi ikke stort etter å ha kommet hjem fra byen, satt og skype med folk til rundt4 på natta så sovna ganske fort egentlig.
Idag etter vi sto opp dro vi til byen, først herkules så down town. Ble faktisk litt på meg idag, fr rundt 800kr, haha det ekke ofte!
Etterpå dro vi hjem og satt på pc'n til emilie måtte stikke.
Kan legge ut innkjøpene i morra ellernoe, fikk også pakka idag som jeg hadde bestilt.
2 nye headset og 1iphone deksel med plass til kort og slikt og et anna vanlig et.

Var veldig flink og surre headsetta sammen da.. / Alt er fra miniinthebox.com og kosta 130kr i alt!

Hva syntes du?

 

Home again

12.10.2012
15:11

Da var jeg hjemme fra hytta igjen, nå stikker jeg strax ut med emilie også skal hu sove her inatt siden morra og william skal stikke tidlig imorra.
Har ikke tatt så mange bilder faktisk, men noen ble det så har noen bogger på lager nå som jeg kan poste hvis jeg ikke har noe anna og blogge om.
Kanskje det kommer et innlegg ikveld hvis jeg har ork til å blogge!


 


Hva har du gjort i det siste? :)

Høstferie!

05.10.2012
17:48

Endelig høstferie, har venta på det dritt lenge nå. Er så skolelei og masse prøver og innleveringer og fremføringer at det skulle ikke vært lov engang..
Idag hadde vi fremvisning av filmen i norsk på skolen, litt problemer men det funka til slutt, nå sitter jeg og skal prøve å sende den til læreren som ville ha den men  det funker aldri så hvis noen har noe tips om hvordan jeg kan få til det så gjerne kom med det!
I høstferien skal jeg ikke noe anna enn på hytta med Maria også har bestemor bursdag til onsdag.
Skal prøve og overtale mamma og pappa til å dra ned på fredag og være med emilie på Lørdag.
Skal prøve å ta masse bilder også som jeg kan blogge med når jeg kommer hjem fra hytta og får nett.
Følte det ble mange korte setninger her men jah..
Tok forresten bilde på skolen idag, fucka men kan vel legge ut klassebildet, kvaliteten suger og golk ser helt monga ut! Når har du høstferie?
Hva skal du i ferien? :) 

Høstbilder

02.10.2012
15:09

Tok noen bilder her om dagen, kan legge ut de.
Idag på skolen hadde vi psykisk helse ellerno og skal ha det i morra og torsdag også. Dritt kjedelig men også veldig chill egentlig.
Senere idag skal jeg ikke så mye, gjøre ferdig samfunnsleksa og sitte på pc'n til jeg sovner, haha!

Syntes? :)
Hva skal du idag? :) 

Lekseer

25.09.2012
17:27

 

Du er så pen. Du er så pen. Du er så pen!
Vet du hvor pen du er?
Selfølgelig vet du ikke hvor pen du er.
Bare jeg som vet. 

Ja, sarten på novella "Du vet aldri", som jeg og in gruppe skal dramatisere på skolen. Vet ikke om den kommer til å bli så bra meen, litt vanskelig novelle å dramatisere egentlig, men siden vi skal lage video og slikt så funker det sikkert, har hele videoen i huet haha, men det blir vel annerledes når man skal alge den og filme den og masse stress men jaja.
Nu sitter jeg og skyper med Maria mens jeg gjør engelsken trur jeg, akkuratt ferdig med å skrive det manuset te gruppa mi så.
Må fikse engelsk presentasjon og slikt senere når Emilie kommer på og får fikse sitt manus, har fremføring i morra tror jeg, drep meg. haha! Hva skal du/har du gjort idag? :)

Nytt design

20.09.2012
08:06

Da har jeg fiksa meg nytt design, det andre be vel litt for sommerlig, dette er greit nok. Skal få skifta ut bildene/headeren men må bare fikse bilder og slikt. Er ikke sikekrt jeg skal ha dette designet så lenge, men måtte bare mekke nytt da det andre var litt sommerlig! Vet ikke om jeg blogger mere idag, må øve til rle prøva som vi skal ha i morra også skal jeg til stallen etter det og kommer vel hjem i 8tia!Hva skjer idag da? :)
 

Prøver og innleveringer

19.09.2012
19:05

Kreativ overskrift.. Sorry for veldig dårlig blogging men ingenting skjer, er ikke tid til å la ting skje heller egt siden det er mye prøver og innleveringer nå men til helga skal jeg finne på noe med Emilie trur jeg så da kan jeg prøve og t alitt bilder og slikt også.
Fant nettopp ut at jeg hadde noen blogger på lager, trodde jeg hadde publisert de heh gullfiskhukommelse da..
Men ja da får vel e være på lager litt til, til i morra elelrnoe. En photoshoot hvertfall som jeg ikke har publisert ennå fra forrige forrige helg.. 
Hadde naturfagprøve idag, gikk greit, men kunne vel kanskje øvd litt mere, skal prøve å gjøre det bedre på rle prøva til fredag haha.
Også har jeg 2fremføringer i morraa, en i spansk og en i engelsk.. veldig gøøy,,
Tenkte å redigere litt bilder resten av kvelden, blei ferdig med leksene på skolen så er vel egt ikke så mye mere å gjøre nuu! 
Litt selvdiggerbilder i weben da, hehe.

Hva har du gjort idag? :)

Dyrskun

16.09.2012
18:34

Vært på dyrskun Idag med Emilie, gøy det bortsett fra alle køer og slikt, for det et noe jeg hater.
Traff noen kjente, blandt alle folka også!
Kjøpte ikke så mye men kjøpte 2iphone deksler, det var 1for100 og 1for150 så da måtte jeg jo kjøpe 2stk haha.

Hva har du gjort Idag?:)

150912

15.09.2012
18:31

Ingen blogging igår, skjedde igrunn ikke så så mye. Var i byen med mamma etter skolen og etterpå det så var jeg bare hjemme.
Idag var jeg i byen med pappa og kjøpte en pc veske og litt sånt også etterpå dro jeg til stallen og red med Karine.
Nå sitter jeg og skyper og slikt mens jeg kjedermeg og hører på musikk.

 


søøtee<3

Hva har du gjort i dag? :)

Stalleeen

13.09.2012
20:58

Ok, Sorry for veldig dårlig blogging egentlig men det er ikke Så mye som skjer for tia men i helga skal jeg ting så da blirre blogging.
Slapp å ha engelskfremføring Idag fordi det ikke var Internetttilgang på skolen, heh ja da ble jeg veldig glad lol.
Var i stallen Idag og ja, alle vel hva som skjer i en stall så.
Tok noen bilder så kan legge ut noen da!

Hestebilder da, men de er søte da <3
Hater forresten den fløflekken på det ene bildet..
Hva har du gjort Idag?

Tilbake

11.09.2012
21:57

OK, dette innlegget skulle publiserers veldig tidligere idag men jaja. også orker ikke endre på det jeg har skrivd såå det under er hva jeg har gjort idag da og sånt.

Da var jeg tilbake, kanskje ikke for fullt men får se hvor mye blogglyst og slik jeg har.
Skal prøve å lage noen blogger på lager og slikt senere idag så det kommer vel ikke så mye blogg senere + at jeg har prøve i morra, innlevering på fredag og andre lekser som også må gjøres!
 Har fått kjøpt meg photoshop nåå da så jeg kan redigere bilder og slikt igjen, har redigert noen så kan vel legge ut de engang.
I helga var jeg hos Emilie siden mamma og pappa var på hytta, det var jo koselig. Vi var i byen på lørdagen også jobba vi litt med engelsken senere, noe vi også skal idag tenker jeg.

Et bilde fra photoshooten vår i helga, det er meninga at det ikke skal være helt klart!

Hva har du gjort i det siste? :) 
 

BLOGGPAUSE

04.09.2012
17:59

Sorryy for veeldig dårlig blogging. Jeg tror jeg tar en bloggpause, føler liksom for å ikke blogge litt nåå og lite lesere + lite kommentarer er ikke så motiverende.
Når jeg først får mange lesere så er det noe som skjer til helga den uka ellernoe og jeg kan ikke blogge så mister jeg alle laserne igjen, og da er det ikke motiverende + som jeg sa, lite kommentarer!
Har også ingenting å blogge om, ikke så mye skjer nå, Maria var jo hos meg i helga men vi tok egt ikke noen bilder!
Jeg vet ikke når jeg er tilbake, kanskje etter helga. får se.

Hvis dere skal ha tak i meg så kan du kontakte meg her:
Facebook: Else-Lill Pettersen
Twitter: Elselill_P
Skype: else.lill.pettersen
E-post: elselillpettersen@hotmail.com
Kik: Elselill_P
Snapchat: Elselill_P
Annet:
Weheartit: Summerangel
Tumblr: Elsenusse
Instagram: Elselill_P

Troor ikke de er noe jeg har glemt, isåfall er det bare å spørre! 
Telefonnummer gidder jeg ikke skrive ut her, så det får dere bare spørre om hvis dere har bruk for det!


 

Nordsø Ferieland

29.08.2012
08:17

Da var det klassetur, kommer ikke til i blogge i helga men tar sikkert litt bilder med mobilen så kan vel legge ut når jeg kommer hjem på fredagenn.
Vet ikke når på fredag jeg blogger men skal prøve å blogge så fort som mulig! Maria kommer vel på kvelden, kanskje ne photoshoot eller to så blirre blogging en eller anna gang!

Fin..! Hva skal du senere? :)
- Ikke gleem må gjøre videoen, kommenterer alltid tilbake.
Alle kommentarer svarer jeg på/kommenterer tilbake når jeg kommer hjem igjen!


 

Helg

28.08.2012
19:10

Da var det helg, eller ikke helt men på en måte vel siden det ikke er flere vanlige skoledager.
Imorra drar klassen på tur til nordsjø ferieland og vi blir der til fredag.
Kommer ikke til å ha med kamera og sånt men har jo mobilen så kan sikkert ta noe bilder og sånt med den.
Kommer hjem tidlig på fredag så da rekker jeg sikkert og blogge, også skal Maria komme til meg senere og være helga!
Klasseturen blir sikkert koslig selvom jeg egentlig litt ville vært hjemme, for jeg trenger egt de dagene til lekser, øving på prøver og slikt men så er så, blir jo deilig og komme vekk fra skolen også!
 Tok noen bilder istad, men jeg finner ikke noe bra redigeringsprogram til å redigere det i på nettet og er ikke så mange bra det går ann å laste ned trrur jeg som funker på mac, skal få overtalt mamma og pappa til å kjøpe photoshop til meg når jeg kommer hjem fra klasseturen, trenger det virkelig liksom jeg klarer meg ikke uten!
Nok klaging, hah kan legge ut bildene jeg tok da uten redigering.Over og under: Dette kjøpte jeg forresten i byen sist gang!  


Hva skal du resten av uka? :)
- Husk må gjøre video

250812

25.08.2012
22:13

Dårlig overskrift men kom ikke på no anna. Emilie sov her som sagt fra igår til idag, vi har ikke gjort stort egentlig, sitti inne og sett på film, spist og sett på mere film!
Vi skulle vel egt kanskje til mersmak festivlen idag også men de vi skulle gå med kunne ikke og jeg var ikke helt i form idag så da blei det ikke noe.
I morra skal jeg ikke stort, må vel prøve å gjøre litt lekser siden jeg bare har mandag og tirsdag neste uke fordi vi skal på klassetur fra onsdag til fredag og vi får fullt med lekser + noe leksetest og prøver og sånt fremover igjen så ja..
Kanskje jeg finner på noe med noen i morra, får se kan blogge om det isåfall men kan ikke love noe!

 
Hva har du gjort i dag? :)

Picture collage

24.08.2012
21:45

Endelig helg, gått og venta hele uka, haha. Etter skolen idag var jeg med Emilie på mersmak tingen så gikk vi litt rundt i byen og sånt, fikk kjøpt noe til rommet og sånt så skal fikse det i morra eller søndag så kan jeg blogge om det da! Senere traff vi på Mariken, Ingrid H og Christine, så gikk vi med de en stund, spiste mat og sånt til vi stakk hjem.
Emilie overnatter heg inatt, det er koselig siden det er så lenge siden sit, hah er jo koselig sellom da, men dere tar poenget! 
Lasta ned et program istad, lagde 2 forskjellige bilder så kan legge ut de.

Denna ble kanskje litt overdreven men jaja..

Hva syns du?
Hva har du gjort idag? :) 

Rommet mitt - Før og etter

23.08.2012
20:17

Da var møblene og slikt på plass. Dagen idag og litt igår etter vi satt de opp har for det meste gått til og overføre ting fra det ene til det andre.
Et slit og få det opp men blir jo bra når man har fått det til da. Etter skolen idag kom Feda litt til meg, vi satt litt på pc´n og spiste og sånt føre hu måtte stikke siden de fikk besøk av noen som skal være i helga!
Nå sitter jeg og ser på stallgjengen og utforskjer macen litt, prøver og finne noen gratis redigeringsprogrammer man kan redigere bilder og lage header og slikt.
Hvis du vet om noen bra, helst noe photoshop greier så gjerne si ifra, bare det må funke på mac. Tar imot alle tips! 

Skal få skifta ut de pappgreiene til blader og evt. kaste noe!

Btw, er ikke ballongen min søøt? fra 17.mai haha!


Hva synes du? 
Hva har du gjort idag? :) 

Lykke

21.08.2012
21:26

Nå har jeg akkuratt fått starta opp macen min som pappa kom hjem med til meg litt over 8tia.
Litt uvadt med ting men det bedrer seg vel sikkert når jeg blir mere kjent med den, så det er vel det jeg skal bruke tia mi på nå og bli kjent med ting. Akkuratt nå føler jeg meg veeldig noob haha!
Hvertfall, så er jeg veldig fornyd hittil, den virker bra og rask, og alt jeg har hørt om den er den jo bra så jah.
Kort skoledag i dag, etter skolen dro jeg hjem ig litt etter 3 så kom Emilie til meg etter hu hadde vært hos reggis tannlegen og fått av reguleringa oppe.
Vi lagde pannekaker og blåbærsmoothie så så vi litt på tv, stakk ut på trampolina føre hu måtte dra. Etterpå satt jeg bare inne og så på tv til pappa kom med macen. Imorra blir det vel at han skal hjelpe meg med å få møblene på plass på rommet og få hivd ut de gamle så kan jeg vel blogge på kvelden om det. Føre-etter bilde elns!

 Har ingen bilder inne ennå så det får vel bli et arkivbilde da!

Hva har du gjort idag? :)

Stallgjengen

20.08.2012
21:16

Nå sitter jeg og ser på stallgjengen, må ha maraton sammen med Karine engang, skal prøve å se ferdig hele sesongen alene hvertfall denne uka!
Nå har møblene mine kommet, pc'n min er på lager i butikken og pappa skal hente den imorra, også skal han hjelpe med å sette sammen møblene på onsdag så kan vel blogge da, legge ut bilder og sånt! 
Skolen idag var grei nok, gymmen var litt deilig, men vi har gym med 9klasse så vi må dele osv.. stress men hadde 1lærer som var til den andre klassen så vi var påenmåte uten lærer! også tok vi sånn vaksine idag mot, husker ikke heh men det føltes som stikket skulle vare i evigheter, jeg måtte spørre om hu snart var ferdig, også svei det og nå har jeg litt vondt i armen men blir vel sikkert bra over natta! 

'

Hvordan har din dag vært :)

Hytta i helga

17.08.2012
15:55

Skal på hytta i helga, føler jeg drar et sted hver helg, lol. Hvertfall så tror jeg ikke det blir blogging føre på søndagen eller mandagen etter skolen og ridninga..
Kanskje jeg gidder å blogge på kvelden når jeg kommer hjem på søndag også!

Haha gammeelt meen pus er søøt da!


 Hva skal du i helga? :)

Siste dag av ferien

15.08.2012
11:21

Sorry for dårlig blogging men det er nesten ingenting å blogge om, skolen starter i morra så kanskje det blir mere da, eller kanskje ikke.. men skal prøve så godt jeg kan, tror jeg skal til byen i morra så da kan jeg vel legge ut det jeg har kjøpt hvis jeg kjøper noe.
Igår var jeg på kino med Ingrid, vi så Ted. Den var gøy men jeg var dum og hadde sett den før.. Hvertfall, nå sitter jeg og nyter siste dag av ferien med tv og smoothie, siden det er så fint vær så kanskje jeg stikker ut og soler meg også, i det siste har det vært kjempefint vær noe jeg er veldig glad for haha, men dumt det fine været skal kome i slutten av ferien og mot skolestart og ikke på starten da..

Fint hår og sånt..

Hva skal du idag? :)
 

Foto: Hvit katt

13.08.2012
14:42

Har vært på hytta til Ingrid i helga, derfor ingen blogging men skal prøve å legge inn bildene og sånt ikveld så jeg for blogga ikveld eller i morra fra hytta!
I dag har jeg ikke gjort så mye, sola meg litt tidligere men så ble det litt skyete så skal vel ut igjen hvis skyene går litt vekk. Syntes? 
Hva har du gjort i helga? :)

Kragerø-Risør

09.08.2012
11:30

Sorry for null blogging igår men dro til Ingrid også etter det dro vi ut og spiste siden jeg hadde gavekort på en resturant ting, så kom ikke hjem føre rundt halv10 tror jeg så stakk jeg i dusjen og sånt også da ble det litt seint og orka ikke bkogge!
Men fant ut at jeg hadde bilder fra jeg var i kragerø og risør en dagstur med mamma og pappa for litt siden. Hadde visst glemt det så hvorfor ikke blogge om det da når man ikke har noe anna å blogge om.
Husker ikke så mye nå, haha men hvertfall så var det veldig fint vær og det var koseig og litt deilig og komme seg til et anna sted enn bare å sitte hjemme forran pc'n og tv!
Orker ikke legge ut mangemange bilder så satt de heller sammen!

 


Synes om bildene? :)

Dyreparken

06.08.2012
16:47

Her kommer bildene fra dyreparken, istedenfor å sitte å redigere mange forskjellige satt jeg de sammen i photoscape, da blir det ikke så mange bilder endover heller. Håper det er greit!
Idag var jeg i byen med mamma, kjøpte litt og kan vel sikkert blogge om det senere ikveld eller i morra!

 

Syntes om bildene?
Hva har du gjort i helga? :)

 

Hjemme

05.08.2012
20:37

Da er jeg komet hjem fra Sofie, det var veldig koselig. orker ikke skrive noe mye nå så skal prøve å blogge i morra, da får jeg tid på å legge inn bilder og redigere også, noe som tar tid siden jeg tok 639bilder ellerno haha. Kan fortelle litt mere i morra og legge ut bilder fra dyreparken også da!

Bilde lånt fra google siden jeg ikke har fått lagt inn mine ennå!

 

Bloggpause til Søndag!

02.08.2012
15:29

Sorry for dårlig blogging, men har rett og slett ingenting og blogge om, nå tar jeg en bloggpause og kommer tilbake igjen på søndag kveld eller mandag!
Skal nemlig til Birkeland til Sofie og gidder ikke ta med pc og sånt men kommer til å ta mange bilder for på fredag eller lørdag skal vi til dyreparken også skal vi til sørlandssenteret den andre dagen vi ikke skal til dyreparken så da kan jeg legge ut bilder fra det når jeg kommer hjem!

'Fiint og veeldig bra kvalitet, iknow..

Hva skal du i helga? :)


 

People change, memories don't..

31.07.2012
16:13
 

Btw, idag har Ingrid bursdag. Grattis med dagen Ingrid og jah, glad ideg<3

Bursdagskorteet, og håper du likte gava fra meg og Emilie!

Syntes om bildene? :)

Nest siste eller siste dagen med Emilie

25.07.2012
23:43

Haha fin overskrift, jeg vet men kom ikke på no anna..
Idag dro jeg til Emilie rundt halv2 og var til 10. Først satt vi litt inne og Emilie svarte på spm runde videoen med kompaktkamera mitt mens jeg å og hørte på musikk, etterpå dro vi ut og tok noen bilder for så og gå hjem og skype med Martin.
Etterpå dro vi ut og tok bilder igjen også var jeg så flink at når vi hoppa på  trampolina klarte jeg å få så stor fart at jeg stupa ut og landa på armen/albuen så jeg forstua den litt-veldig ellernoe, tror ikke den er brekt, håper ikke det men da hadde det vel gjort enda mere vondt?
Hvertfall også etterpå satt vi bare på pc'n og skypa og snakka med folk :)

 


Fiine skyyeer!


Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? :) 

240712

24.07.2012
20:55

I dag sto jeg opp halv12 og dusja og så litt på tv føre jeg ble med mamam til banken for å fikse penger, etterpå rydda jeg rommet litt mere enn igår vaska og skifta på senga, vaska badet og gangen.
Så gikk jeg gjennom noen gamle bursdagskort fra 2011 og gjett hva jeg fant inni det ene korter, 200kr haha hadde glemt å ta de ut den gangen! da blee jeg glaaad haha og i tilegg fikk jeg 400 av pappa igår for det jeg vaska og hjalp til igår og idag!
Etterpå når pappa hadde kommet hjem fra jobben dro vi på resturant og spiste middag for så og dra hjem og siden vi kom hjem har jeg bare liggi i senga og hørt på musikk og ikke gjort en dritt egt..
I morra skal jeg kaanskje til Emilie hvis det passer for hu, blir vel den siste dagen (om hu ikke rekker på torsdag da), føre hu drar til sydenmed familien i 3uker! Har heldigvis litt planer for de neste ukene så jeg slepper å kjede meg hver dag men det blir litt kjedelig og ikke kunne treffe hu da..

Pusenmiin<3 Tanken på at du kanskje lå død et sted igår, men så kom du plutselig løpende ned trappaa, halv3 på nattaa..
Åh, kanke beskrive hvor glad jeg ble!

Hva har du gjort i dag? :)

Ny header og design

22.07.2012
19:08

Da har jeg fiksa header og design, headeren passa ikke så inntil designet så får se om jeg får fiksa fargene eller bare skifte header senere.
Lagde noen flere også så her er dee.

Lagde noen til Ann Elen <--LINK tidligere idag også siden hu spurte, hvis noen vil se så her er de også!

Kan sikkert lage til deg også hvis du vil, bare si ifra så tar vi det derfra!
Hva synes du? :)


Hjemme igjen

21.07.2012
23:30

Nå er jeg kommet hjem igjen etter de 3ukene på hytta, deilig og komme hjem til huset igjen og internett haha.
Orker ikke skrive så mye om hytta, været var litt opp og ned, bada litt og sola meg litt men det var ikke så mye sol desverre, heldigvis regna det ikke!
Første uka var jeg med Ingrid, andre var jeg med Maria og den siste kom Emilie opp så det har vært en koselig lang hyttetur :)


Blei dilla på å ta hjertebokeh bilder med vanneet!
Synes om bildene?
Hva har du gjort til nå i ferien? :) 

Redigerte bilder

11.07.2012
13:36

Kjeda meg litt igår mens maria satt og så på tv så da redigerte jeg noen bilder jeg fant på pc'n til maria, btw alle er tatt av meg eller selvutløser for bildene har hu stjelt av meg heh jah..
Hva synes du? :)

Liten oppdatering

10.07.2012
17:12

Sorry for lite blogging men som dere vet så er jeg på hytta uten nett og har ikke vært steder med nett heller, har brukt mye mobilnett i det siste så vil ikke bruke for mye av det heller, og når jeg kommer til steder emd nett eller bare hos maria egt så vil ikke pc'n min koble seg til og sånt så jah..
1uke til så blir det vel normal blogging : )


Hah gammalt bilde men det håret er littegranne saavn :c
 

Falske innlegg.

06.07.2012
15:54

Else-Lill har hatt noen som har laget Falske innlegg på bloggen sin, så hvis dere rakk og lese de 2 forige innleggene,så var det ikke henne,men har slettet de nå. det går derfor ikke ann å lese de. har btw bytta passord,så hvist vedkommende som posta de falske innleggene,prøver å poste flere kommer h*h ikke inn. 

 

Glad i deg Else-Lill, klem Mariaa(: <3

 

Rideleir på follaug - Dag3-5

29.06.2012
23:02

*Kopiere og lime inn* for orker ikke skrive på nytt eller annerledes!

Onsdag var  det langtur og pussing av saler for det meste, gjøre ferdig kvadrilja som skulle vises frem på fredagen og overnatting i telt bak i hagen.
Torsdag var det øving til kvadrilja for det meste også dro vi tidlig hjem siden vi hadde overnatta der til torsdagen.
Fredagen var det diverse konkurranser, øving til kvadrilje og oppvisning av kvadrilje for foreldrene.

  Nå blir det mest sanslynlig ikke så mye blogging på en stund, kommer vel til å blogge litt mobilblogging innimellom hvis fint vær og ork også blogging fast igjen etter de 3ukene på hytta, rundt 20juli!

Hva skal du i ferien?

 

Overnatting

28.06.2012
00:08

Ble visst et blogginnlegg likevel Idag siden Eir skaffa meg nett, heh :b
Idag var det langtur og pussing av saler og hodelag som tok mesteparten av tia, så lekte vi eller de små lekte hest og surra rundt omkring i stallen mens vi andre satt og koste med hestene og snakka!
Også var det leker eller quiz da og blåse såpebobler, ete godteri og snakke i telteet!

Hva har du gjort Idag?

Sprangtalenter

26.06.2012
20:42

Siden jeg ikke la ut alle bildene av Karine og Bøggvir istad kommer resten nå siden Karine ville ha de, haha men de er fliiinke daa, hvertfall flinkere enn Birting haha.


Flinke eller hva? <3

Rideleir på follaug - Dag2

26.06.2012
19:28

Som igår, *kopiere og lime inn* fra hest.no! og til torsdag og fredag, blogger forresten ikke i morra siden da er det overnatting!
I dag når vi kom sto vi i stallen og snakka litt  føre vi gikk og henta hester. Så pussa vi de og sånt føre vi salte på. Den gruppa jeg er på rei på tur først og den andre på banen også bytta vi etter vi hadde spist.
Turen gikk gankske greit, galopperte og tølta for det meste i traven heh, hu traver ikke så lett så heh. Hu var grei på tur, litt stressa men det var egt bare gøy siden h ukan bli litt treig på slutten av timen på banen, dårlig kondis heh..
Etter vi hadde spist rei vi på banen, da skulle vi hoppe noe som ikke gikk veldig bra siden det så ut til at Birting ikke hadde sett en bom før så h urefuserte da vi skulle trave over bommer og da refuserte h uogså med hindret, men vi kom oss over tilslutt bare at det ikke var det beste hoppet heh :b
Senere henta vi grass og på andre siden av vegen og tok ut hestene og møkka boksene så skulle vi egentlig pusse saler og sånt men siden været var litt uklart bestemte Anne (ridelærer) seg for at vi skulle ta det i morra istedenfor! Så da møkka vi og kosta stallen. 
Hu kan trave å da, tilslutt når hu er sliten og ikke orker tølte rundt, haah!
Fliinkee, Karine og Bøggee c:

Hva har du gjort i dag? :)

Rideleir på follaug - Dag1

25.06.2012
20:31

Vurderte om jeg skulle blogge om rideleir her på blogg.no så bare gjør det. Såå denne uka kommer det til å blogges hest så hvis du ikke vil lese det la vær og lese bloggen min denne uka!
 Får vel skrive det samme som på hest.no da så *kopiere og lime inn*

Da var det rideleir på igjen, på follaug. Jeg fikk Birting, en av de gangene jeg har fått førsteønsket mitt.
Først var det ingen som ville ha hu men etterpå da de fikk vite at den flekkete var Birting ville alle ha hu og Snillingur så begynte å bli liitt usikker på om jeg kom til å få hu lengre.
 Etter utdeling av hester dro de som ikk ehadde hestene inne for å hente de også pussa vi og koste med de til vi skulle spise.
Etter vi hadde spist skulle vi ri, på starten var Birting veldig stressa og dum i hodet men plutselig utover blei hu veeldig treig og fikk motorstopp, såå jah.
Etterpå dro vi ned i utegangen der vi spiser for å lage program/oppvisning til fredagen for foreldrene.
Etterpå dro vi opp i stallen igjen og surra, føre vi slapp ut hester og møkka boksene!
Alle bildene er Karines, tatt av Karine!

Hva har du gjort i dag? :)

St. Hansaften

23.06.2012
23:16

Idag har jeg ikke gjort stort egentlig, planene var jo først å dra ned på bakkestranda på kvelden med venner men været var jo ikke så bra så det blei droppa så noen dro på filmkveld hos en anna men jeg og Ingrid følte at vi ikke ville joine så da var Ingrid hos meg så tok vi litt bilder av katten som kommer senere også var vi litt ute, satt på pc'n, blåse såpebobler og surraa ooog spise grillmat da c:
Åååhhhååå, kvaliteten på dissa bildene er te å døø av fordee lyset ute var jo helt lkhifaafrgbkg..

Hva har du gjort i dag? :)

Sommerferie

20.06.2012
17:36

Endelig er det sommerferie, venta leenge.. har seriøst gått og telt dager nå den siste tia, eller en app på mobilen har telt dager men ååh det er så deilig med sommerferiee.., men urettferdig at noen skoler allerede fikk på fredag eller tirsdag, men jaja noen har ikke føre fredag heller så :)
Kommer sikkert til å blogge i sommerferien, har planer den første tia hvertfall som jeg kan blogge fra også jah..
Idag har Emilie vært hos meg, vi slutta halv11 idag så dro vi hjem til hu og henta ting og sånt føre vi dro hjem til meg og var der til Emilie skulle i bursdag, nå ligger jeg her og kjedermeg og holder p åå sovne, vurderer å sove men det er litt tidlig..
Har du sommerferie?
Hva skal du i ferien? :)

 

Bilder og besøk av Bestemor

16.06.2012
20:26

Idag, var jeg en liten tur med mamma til byen og kjøpe litt mat til bestemor skulle komme idag, så ble det noe klær også siden mamma hadde penger og kunne betale!
Bestemor var heg i dag ja, det var koselig eller noe sånt, hu hakke vært her på 6år ellernoe, når bli neste gang? 0.o haha
I morra vet jeg ikke hva jeg skal, kanskje jeg blogger, mandag skal jeg være med Emilie så da blirre sikkert blogging ogsåå erre bare tooo dager føre ferie og begge er halve tror jeg så tilsammen blir det jo bare een daag <3 
Har ikke så veeeldig sommerfølelse egt siden været er jo ikke helt på topp meen.., får håpe det blir bedre så fort ferien har starta da! 


Reeeegn, deprimerende..men fint å ta bilder av, jah!

Synes om bildene?
Hva ha du gjort i dag? :) 

Bilder fra idag

10.06.2012
21:05

Idag var jeg hos Ingrid, vi satt litt på pc'n føre vi stakk ut og tok noen bilder, så gikk vi bort på barnehagen også på barneparken ellerno fo rså og opp i stallen hvor hu rir.
Etter å ha vært litt her og der dro vi hjem og spiste og satt på pc'n føre jeg måtte stikke siden onkel har bursdag idag så da skulle vi bort til farmor og onkel.
Nå ligger jeg her som vanlig og skyper med Emilie :)


Vurderer starte å redigere bildene mine såånn, burde jeeg? Orka ikke redigere de andre btw så bare dettaa!Hva synes du om bildene? 
Hva har du gjort i dag? :) 

Starbucks Frappuccino - Uke 2

09.06.2012
18:12

Hvor mange smaksvarianter har StarbucksFrappuccino-serien? StarbucksFrappuccino-serien har 3smaker, Coffee, Mocha og Vanilla.


starbucksvinn
Stikkord:

Nytt objektiv

09.06.2012
17:32

I dag fikk jeg med pappa til byen for og se på objektiv til kamera og kanskje kjøpe et, har sitti og sett på litt på nettet de siste dagene og kommet fram til at jeg ville ha Tamron AF Di II VC 18-270 PZD eller lettere sagt bare Tamron 18-270mm.
Fulgte med solblender noe som var kjekt, da slepper jeg og kjøpe det selv noe jeg har hatt planer om :)
Har ikke prøvd det ennå heh, men tror da det er bra ettersom det jeg har lest mange forskjellige steder på nettet, skal teste det ut strax så kan legge ut en blogg senere med bilder!
Lol, har mere og bedre zoome enn det andre jeg har 55-250 og det andre er lengre enn detta, men det er jo bra at det ikke er så langt da så er det lettere og få med seg og sånt!
 

 Hvordan obketiv har du?
Hva har du gjort i dag? :) 

Turning på storm

06.06.2012
19:17

I dag har jeg vært i byen med mamma og bestilt no bilder og sånt, senere kom Feda til meg så vi turna og litt sånt føre vi stakk bort på storm for å turne.
Etterpå ringte vi Ingrid også kom hu bort, så turna vi litt og tok litt mere bilder føre vi stakk hjem til meg og satt på pc'n og surra.

 Synes om bildene?
Hva har du gjort i dag? :) 

Foto: Blomster

04.06.2012
21:40

Idag ble jeg med Karine hjem fra skolen som vanlig på mandager, siden vi slutta tidlig idag dro vi tidlig opp i stallen og surra istedenfor å sitte hjemme.
 Så surra vi rundt i stallen til vi skulle ri, etter det dro jeg hjem og har bare surra hjemme siden det, tok noen bilder istad prøvde meg på noe sånn bokeh greier men objektet og lyset var ikke helt bra så skal kanskje prøve i morra, hvis det blir fint vær hadde jeg planer om å ut og ta litt bilder og da kan jeg bruke telys istedenfor en diamant og det blir litt bedre også er sikkert lyset bedre ute!

 
Skikkelig fint og nøye skjært ut med passer..Synes?
Hva har du gjort idag? :) 

Sleepover

03.06.2012
18:42

Sorry for lite blogging men har glemt og ta bilder fra dagen også har jeg ikke gjort stort, vært med Emilie og da satt vi for det meste bare på ipaden og så på tv.
Igår var jeg hos hu, etter det dro vi til Ingrid for og sove der til idag, måtte desverre dra tidlig siden jeg skulle til stallen og ta konfbilder til takkekort også skulle jeg ri med Karine og Amalie etter det.
 Har ingen bilder fra hos Ingrid men tok noen i stallen som jeg kan legge ut så kan jeg sikkert legge ut noen av bildene Karine tok for meg til takkekortet når jeg får de!


Bjor<33Bøggvir og Sveigur!Synes om bildene?
Hva har du gjort i dag? :)Pinsa

28.05.2012
19:11

I helga var jeg på hytta som sagt så ingen blogging, men det ble en del bilder så kan legge ut de.
Det var fint vør helt til idag som det var mere skya, så alle de andre dagene lå meg og Maria på bryggene og sola oss, bada og turna senere på kvelden også bada igjen på kvelden.
I dag har jeg ikke gjort stort siden Maria måtte stikke så da dro vi tidlig end fra hytta igjen, skal vel prøve å gjøre litt engelsk presentasjon ikveld kanskje siden det er fremføring i morra..

 Hva har du gjort i helga?
Synes om bildene? c: 

Innkjøp 250512

25.05.2012
16:11

I dag var det mattetentamen, det gikk dritt egentlig.. også tror jeg at jeg tok feil av PI jeg skrev at det var 14,3 mens det egt er 3,14 0.o heh..
Hvertfall, etterpå dro jeg med mamma til byen og kjøpte no klær og sånt, senere skal jeg på hytta og blir deg hele pinsa så jeg kommer ikke til å blogge hvis det ikke kommer no mobilblogg!
Men blogger når jeg kommer hjem igjen, skal prøve å ta masse bilder! 


Lindex


Elkjøp


H&M


Cubus

Hva har du gjort i dag?
Hva skal du i pinse? :)
 

220412

22.05.2012
16:52

Ingen kreativ overskrift akkuratt, heh.
Sitter ute og soler meg Idag også, det er jo så fint vær for tia, syden nesten. Har sitti ute i snart 3timer <3 Kan dra på skolen i bare shorts topp og en tynn jakke lixom.
Fikk tilbake norsk tentamen Idag, fornøyd egt siden den var litt høyere enn jeg synes selv sen hadde fortjent heh.

210512

21.05.2012
20:33

Bildene jeg tok igår og redigerte, ekke så mye redigert men farge og sånt!
Idag har jeg vært på foreldrekafe på skolen, lagd mat til 50stk, servert og rydda og alt.Det var glovarmtt, måtte gå og vifte md sånne plater til å sette varme ting på, også kunne vi ikke sette opp vinduet for det hjalp tydeligvis ikke siden det var varmere ute enn inne nesten...
Men alt i alt så var det jo greit, greit og få det overstått nå også så er det bare fremføring i engelsk i morra og matte tentamen på fredag som er stress igjen av uka..
 
Crazy katt jeg har, den kommer og dreper deg!


Neida, den er så snill og søøøt!

Synes om bildene?
Hva har du gjort i dag? :) 

Chilling in the sun

20.05.2012
13:42

I dag skal jeg ikke no spessielt tror jeg, nå sitter jegbare ut i sola mens jeg hører på musikk, blogger, instagram og alt det der!
Tar litt bilder som jeg skal redigere og sånt, kan sikkert legge de ut senere hvis jeg gidder å blogge da eller senere i uka da jeg ikke får tid til å blogge så mye sikkert, må øve til mattetentamen og litt sånt og i morra er det foreldrekafe, værepå skolen fra halv1 til 9tia, funnii...  Hva skal du idag? :)

170512

17.05.2012
19:19

Hei, Idag dro jeg bed på skolen og møtte Eir, Emilie, Ingrid og Karine gikk med iss etterhvert. Etterpå gikk meg og Eir og så på toget siden vi ikke orka å gå det. Så kjøpte vi mat og fiska i fiskedam også kjøpte jeg eller Eir kjøpte til meg en sånn ballong ting med Ole brumm på. Jeg turte ikke kjøpe den selv så det var nesten så faren te Emilie måtte kjøpe den te meg, heh :b
Etterpå dro meg og Eir hjem til meg og spiste litt med mamma, pappa og farmor føre vi fikk penger av farmor og gikk bort på Statoil og kjøpte godteri. Etter det dro vi til Eir og satt der og sitta føre mamma og de hent oss til å se på borgertoget! Nå ligger jeg bare her i senga og chiller mens jeg skyper med Emilie :) i morra skal jeg være med Emilie, så skal du overnatte og vi skal lage mat og sånt så da blir det sikkert litt blogging.

Ballongen miin <33

Hva har du gjort på 17mai i år? c:
Btw, scoret hvis innlegget er merkelig iforhold til skrift og bilde men blogger med mobilen og ekle så lett å fikse på fucka ting da!

Pakke i posten

16.05.2012
13:58

På søndag satt jeg og lagde meg noen deksler på nettet, og på mandag bestilte jeg dekselet. I dag kom da deksselet med katta mi på i posten, utrolig fort egentlgi og det er jo bra da! Det er bestilt fra nfoto.no som er i Bergen!
Nå er også den 3tentamen overstått og bare mattetentamen igjen, den skal vi ha til Fredag neste uke.
Må ve si at det ikke gikk så bra, huet mitt var veldig tom for ideer til oppgavene så idag endte det med  at jeg skrev en og enhalv istedenfor to sider, men samma heh.
Hva synes du? :)

Nytt design

13.05.2012
22:11

Fiksa et nytt design, det er laget av fotoogwebdesign.blogg.no, headeren og profilbildet er midlertidlig til jeg får fiksa meg noe nytt!
Hva synes du?

btw, har ikke blogga på en stund, skal prøve å bli bedre, til uka skjer det ting osv også så da kan jeg vel prøve å få blogga litt. Har fiksa bloggen på telefonen også så da kan jeg sikkert mobilblogge litt også! 
Var i byen igår med mamma og kjøpe speil og sånn whiteboard tavle greie med magnet som jeg kan henge bilder på, kan sikkert legge ut bilde senere også var jeg i byen med Emilie på torsdagen også kjøpte en topp, kan legge ut bilde av den å senere sikkert!
 


Redigerte her om dagen, Alvin, marsvinet til Emilie<3 Tror det var alvin den het, heh også tror jeg det er et marsvin.. Jeg har ikke god greie på sånt, hørtes blond ut men heh..

Hva har du gjort i helga? :)

Konfbilder

08.05.2012
16:06

Sorry for at jeg ikke har blogga, rakk ikke på søndag og igår måtte jeg øve på prøve.
I dag var jeg og satt inn penger fra konfen inn i banken, resten av dagen går vel til å øve på prøva vi skal ha i morra.
Men her kommer noen bilder fra konfen på søndag!


Søskenbarna synger, klarte ikke la være og grine heh..


Alle søskenbarna 


Loveu<3

Syntes? c:
 

Konf. forberedelser

05.05.2012
18:49

I dag har vi tatt på borda og litt sånt til i morra, Marit og Ingebjørg kom og hjalp til med diverse ting, de bretta serviettene, skrev på bordkorta, dekte på bordet, pynta kransekake og litt sånt!
I morra blir det å stå opp klokka8 og gjøre seg klar føre vi skal til kirka ellr kirke og kirke men ja, klokka halv11. Kommer til å ta litt bilder i morra men er ikke sikkert jeg blogger føre mandag ellr på kvelden, skal også hente katta fra hotell/kennel i morra kveld!
Tok noen bilder underveis idag, ble litt mange like så legger ikke ut så mange.

Hva har du gjort i dag? :)
 

040512

04.05.2012
21:52

Sorry for veldig lite blogging i det siste, prøver å bli bedre men  det skjer ike så mye, også glemmer jeg å ta med kamera til ting og det er kjedelig og blogge uten bilder.
Vet jeg har sagt det hver gang nå nesten me, heh..
Idag var det tentamen i norsk, det gikk dritt.. oppgavene var sykt teite og merkelige, læreren sa at det var eksamensooppgaver, stakkars de som skal ha det på eksamen sier jeg bare.. synes virkelig synd på de..
Etter skolen dro jeg hjem og leste litt til prøve vi skal ha på tirsdag siden i helga skal jeg ha konf og da har jeg ikke tid.
Etterpå dro jeg på konf øving også kom Ingebjørg og hjalp med sånna sanghefter.
Hu og Marit ska komme i morra og hjelpe til med litt bordekking og sånt så kan sikkert ta no bilder og blogge da også kan jeg blogge etter konfen på søndag ellr mandag, spørs hva jeg rekker og hvor seint det bilr!
Igår satt jeg i grasset som jeg er allergisk mot så nå klør jeg jo som bare deet, har nå blitt utsslett også.. +  at jeg har fått 4myggestikk, er selfølgelig allergisk mot mygg også så klør jeg eller tar på det også kommer den stoore kulen også klør det no innmari. får lyst te å døø fml asså. neida skakke være sånn fml unge men det klør no jæævlig..  Fin info, jeg veet..!

Bjoor <33

Hva har du gjort i dag?
Allergisk mot grass og mygg du også?

 

Oppdatering!

22.04.2012
20:50

Lenge siden jeg har blogga nå egentlgi, er ikke så mye som skjer om dagene.. Men i helga nå var jeg på hytta, Emilie var med og det var koselig c:
Tok ikke så mye bilder men noen også satt vi og redigerte litt bilder på badet!
Er ikke sikkert jeg kommer til å blogge så mye til uka heller, da det ikke kommer til å skje noe spessielt..


Austiinn<33Slik går det da når man er på hytta uten internett!
Vet at redigeringa er dårlig, amatør aktig men jaja..
Redigeringsprogrammet er Photoshop cs4 og photoscape.

Hva har du gjort i helga? c:

 

Bilder - Pusekatt

11.04.2012
08:01

Sorry for lite blogging, har ikke hatt noe å blogge om også har jeg egt ikke tenkt på blogg i det siste. ehe, så jah..
Hvertfall, de siste dagene har jeg bare hvert hjemme, vært med Emilie de siste dagene i påska og igår var jeg bare hjemme!
Var flink å gjøre masse lekser, neida for vi hadde ikke en dritt nesten men jeg gjorde noe dah.
Men litt vanskelig å konsentrere seg når det kommer et søt liten katt bort til deg og setter seg i søte stillinger, da må du bare ta bilde av den lixom. okei så ekke katta såå liten egt men den ikke så stor heller..
Og jeg har starta å skrive lixom, vet ikke hvorfor det bare blir sånn..Må slutte, teit språk fjortizzspråk lul.. 
Idag skal jeg ingenting, om jeg ikke ska gjøre en lekse ellrno, sitte på pc'n og nørde den hele dagen ellrno sikkert..
Fin oppdateringsting, jeg vet.. men Bilder da!

Canon Eos 1000D + 18-55mm og 55-250mm på det øverste og nederste!

Syns?
Hva har du gjort de siste dagene? c:

 

Chiller'n hos Ingrid

07.04.2012
18:27

Idag hadde jeg ikke en dritt å gjøre så da spurte jeg Ingrid om vi kunne finne på noe for Emilie fikk ikke lov, haha 2valg neida c:
Så stakk jeg te hu i 4tia og jeg ska overnatte, yey!
Vi sitter bare på pc'n og chiller og litt sånt også finner vi sikkert på no snart eller i morra c:

Isbjørn kosebamse<33

Hva har folk gjort i dag da? c:

 

Else - Lill - Foto og hverdag ♥ 16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits