Bloggpause

21.04.2013
20:13

EDIT: Orker rett og slett ikke blogge for tiden, mye skole og lite tid til annet + at det er så mye som surrer oppi hodet og masse dritt. Vet ikke når jeg er tilbake men prøver å være aktiv på instagram så gjerne følg meg der. Elselill_P

Soom dere sikkert har sett såå har jeg ikke blogga på en stund nå, har rett og slett ingenting å blogge om. Skjer ikke stort til uka heller, har fri på torsdag og fredag så da stikker jeg opp på hytta til en venn og blir der ut helga, vi kommer sikkert til å ta en del bilder så da er jeg vel tilbake på bloggen etter helga:)

Er blitt glad i å ta øyebilder, visste ikke hvem som var fines..
Hva syntes du? 

Foto: eye

15.04.2013
18:25

Canon eos 60D + Tamron 18-270

Syntes om bildet?

Close-up

14.04.2013
20:26

Da har jeg fått tatt litt bilder med close-up filteret. Elsker virkelig sånne nærbilder, de blir så detaljerte. Katten ble en slags prøvedukke mens hu lå og sov, vanskelig når hu var våken og bare bevega på seg. 
Idag har jeg vel egt bare sitti med matte, føler at jeg kan ting ganske greit nå, men typisk at jeg får hjerneteppe på tentamen imorra.. Syntes om bildene?

Pakke i posten

13.04.2013
19:44

Vet ikke om dere vet det men hvertfall, jeg elsker å handle på nettet. Hvem gjør vel ikke det egentlig? Alt er så mye bedre, finere og billigere på nettet føler jeg.
Hvertfall, nå har jeg kjøpt et close-up filter til kamera, tenkte at det var bedre å kjøpe det først enn et macro objektiv jeg vil ha til 7tusen. Jeg kjøpte det på Kamda.se for 139kr, det er en svensk butikk med masse forskjellig. Og det er mange forksjellige andre filtere til kamera der også, og de finnes i veldig mange forskjellige diameter slik at de passer til ditt objektiv.
Leveringstiden er også kjempebra, 1-2 dager, hadde aldri trodd det egentlig men det tok bare 2dager. Bestilte det på onsdag og fikk det i posten igår.
Kommer flere bilder senere ikveld eller imorgen etter at jeg testet det bedre ut idag!Uten filteret: 

Med filteret:

Har du noe form for macroobjektiv eller close-up filter?

 

Foto: Sky

08.04.2013
20:14


Canon eos 60D + Tamron 18-270mm

Syntes om bildene?

Vårbilder

07.04.2013
20:01

Var ute idag og tok noen bilder, ganske deilig vær egentlig. Midt i solveggen på gradestokken var det vel 20grader faktisk så begynner og få mere og mere sommerfølelse nå.
Snøen starter jo også og smelte vekk.Syntes om bildene?

 

Bilder fra påska

02.04.2013
13:46

Da har jeg fått fikset bildene fra hytta. Ble ikke så mye photoshoot og sånt og tok egentlig ikke så mye bilder men det ble noen. Vi var hos noen venner av oss, familiebesøk og skitur, så var vel for det meste opptatt og fikk ikke tatt så mange bilder midt på dagen da lyset var best.
Idag skal jeg ikke stort tror jeg, skal sikkert ut og ta litt bilder i det fine været, også må jeg prøve å gjøre noe lekser slik at jeg slepper det til neste uke med tentamenforberedelser og slikt. Mulig det blir et til blogginnlegg senere ikveld, får se hva jeg får til og om det blir noe bra med bilder! 

Syntes om bildene?

So serious

24.03.2013
22:34

Litt sen blogging idag også men siden det er ferie får det vel gå. Idag har jeg ikke gjort stort, var ute og prøvekjørte litt med pappa tidligere idag ogsp tok jeg noen bilder istad og jeg liker tydeligvis og ta meg i håret ahahah, omtrent på alle bildene står jeg jo og gjør det såå.. 
Etterpå skal jeg sikkert se på no film ellernoe vet ikke helt, haha skal hvertfall ikke legge meg sent idag, ble vel til nesten 4igår siden jeg satt og snakket med folk men ferie er ferie. Merker jeg har vært litt trøtt og slite i hele dag så kanskje ikke såå bra men jaja.


Hva har du gjort idag?

Foto - Flower

24.03.2013
15:17


- Syntes om bildet?

I Love You

18.03.2013
21:00

Wihu, tvangskosing og tvangsholding te tuusen på di bildene md katten deer, ho liker ikke og bli holdt og kose med sånn egentlig såå.. Hate dat cat, neida ho er så søøt og sånt men lite kosete, sove-spise,ute-sove liksom,,elsker hu forde da! Idag har jeg ikke gjort stort annet en å være i stallen som vanlig på mandager og øvd til naturfagprøva med pappa som er til onsdag. Skyper med Emilie nå føre jeg skal opp og se paradise hotel og sove etterpå!

Ser du paradise hotel?
Syntes om bildene? 

Waiting for you

11.03.2013
19:52

Waiting for you to come back, even though I know it will never happen..<3


Noen du savner? 

Foto: Katt

10.03.2013
19:09

Da er jeg tilbake igjen, har føltes ut som en veldig kjedelig langhelg eller ferie uten pc og tv men har prøvd å gjøre det beste ut av det.
Har tatt litt bilder og slikt også som kommer t en gang og har noen blogger på lager for kjempelenge siden tilbake med bilder og slikt. Igår var jeg med Emilie på og så på nm i bryting siden lillebroren hennes deltar, senere dro vi hjem til meg og satt på pcn resten av kvelden siden hu sov over såå jah. Idag har vi ikke gjort stort annet enn å sitte på pcn, og nå prøver jeg å lage en engelsk presentasjon som skulle være ferdig i forrige uke men kommer ikke særlig langt. Her er to bilder jeg tok av katta her om dagen! 


Syntes om bildene?
Hva har du gjort i helga? :) 

Et bilde - tre redigeringer

05.03.2013
20:55

Hei, idag har jeg ikke gjort stort, følt meg ganske banka opp idag haha, jaja. Skulle starte på engelsken men funka ikke, orker egentlgi ikke sitte på pc'n men er ikke mye annet å gjøre så lider for kjedesomheten haha, skal prøve å legge meg tidlig idag tror jeg. Sitter å snakker med Emilie nå og, ja ho sendte meg et bilde istad, redigerte det på 3forskjellige måter!

Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? :) 

Foto: Fullmoon

28.02.2013
15:53

Canon eos 1000D + Tamron 18-270mm

Syntes?

Gran Canaria 2013 3/3

26.02.2013
17:53

Siste delen av bildene fra gran canaria. Kommer vel noen litt her og der iblandt men ja. Innkjøpene kommer imorra ellernoe!
Idag ble jeg med mamma til byen etter skolen for å kjøpe sko og hente ballkjolen, så nå er det klart til lørdagen, har ikke gjort så mye annet enn å øve litt til prøva vi har til fredag i Naturfag, må prøve å ikke få 1 igjen haha. Senere skal jeg vel ikke noe spessielt, pc, mobil og slikt og endre på den søknaden til videregående. Veldig interessant, hah! 

Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? :) 

Gran Canaria 2013 2/3

25.02.2013
19:07
Random katt jeg fant, fikk ikke lov av mamma å ta på den:(

Skype med Emiliee!


Syntes om bildene?

Gran Canaria 2013 1/3

24.02.2013
16:04

Som sagt har jeg vært i Gran Canaria i vinterferien. Ganske deilig og komme seg vekk fra kalde norge en stund, og hadde det ikke vært for skolen hadde vi sikkert vært en uke til..
I og med at jeg tok så mange bilder delte jeg opp Gran Canaria bloggen i 3deler, legger vel ut en hver dag og sikert en vanlig blogg fra dagen også hvis det er noe å blogge om. Innkjøpene kommer vel også en gang til uka regner jeg med!


The beach, den er lengre, hah.
Hotelleet, vi bodde øverst der sånn vi så ned til bassenget over spar der.- Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? :) 

Hytta next

01.02.2013
15:47

Hei, da var det fredag igjen. Skolen idag var ganske grei, besto for det meste av å flytte klasserom bort til brakkene slik at vårt kan bli pussa opp også å søke på videregående.
Senere skal IngridW være med meg på hytta, skal ha med kamera og sånt så skal prøve å få tatt bilder slik at jeg kan blogge når jeg kommer hjem igjen på søndag!
Men her er noen bilder jeg tok for litt siden.


- Hva syntes du om bildene? 
Hva skal du i helga?

Pictures

29.01.2013
22:03

Hei, idag ble Emilie med meg hjem fra skolen, vi bakte no cookies og satt på pc'n resten til ho blei henta.
Blogger om det imorra, har ikke orka å legge inn bildene på pc ennå, heh. Men hvertfall, her er noen bilder jeg tok her om dagen! 

   
  
  

- Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? 

Snow

28.01.2013
18:13

Hei, da har jeg kommet hjem fra stallen og spist ferdig, ikveld skal jeg vel bare sitte på pc'n og snakke med folk.
I helga starta det plutselig og snø veldig så da gikk jeg ut og tok noen bilder på verandaen. 

Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? 

Nynorsk skrivedag

24.01.2013
15:53

Hei, idag var det nynorsk skrivedag på skolen, den gikk sånn passe greit. Følte at jeg skrev masse merkelig som ikke hadde noe med saken og gjøre også følte jeg at jeg leverte feil tekst haha siden jeg ble ferdig føre og da skrev jeg en sånn tanketekst bare, men tror jeg leverte rikti haha.
Senere ble jeg med mamma og beskøkte farmor på sykehuset, kom nettopp hjem derfra nå også skal jeg i stallen halv5, etter det skal jeg vel bare slappe av hjemme!
Her er noen bilder  jeg redigerte under skrivedagen siden jeg ble ferdig føre vi kunne stikke hjem.
- Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? 

Dagen idag

23.01.2013
19:44

Hei, idag ble Emilie med meg hjem etter skolen igjen. Vi gjorde egentlig ikke stort, satt på pc'n og skulle egentlig ta bilder men det ble til at vi ikke orka likevel. hehe lenge leve latskapen!
Senere skulle vi egentlig til skogmo på sånn åpen skole så mamma kjørte oss dit, men da vi kom inn der følte vi at det ble så kleint og kom til å bli kjedelig så vi stakk på jula og leftal istedenfor i ca en times tid føre mamma kunne hente oss igjen.
Her er noen bilder jeg tok her om dagen hvertfall.
Men er det noen som vet hvordan man kan stille inn kamera sånn at man kan bruke fjernutløser og ikke trykke på uløserknappen på selve kamera? Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? 

So Undercover

21.01.2013
17:50

Litt sen blogging idag men jaja. Var i stallen som vanlig på mandager, nå venter jeg på at mamma skal bli ferdig med maten føre jeg må øve litt på naturfag siden vi har prøve til onsdagen og jeg kan ikke stort.. Når jeg har gjort det så må jeg vel fortsette med å legge over bilder fra mobil, pc, harddisk osv siden pappa og vennen hans har fått formatert den eksterne harddisken. Love them!
Forresten overskriften, så på "So undercover" igår, den var bra syntes jeg såå anbefaler dere og se den om dere ikke har gjort det. Klarer ikke beskrive haha men den var bra selvom den kan virke litt kjedelig til tider.
Men her er noen bilder jeg tok av katta mi her om dagen.
 Syentes om bildene?
Har du sett filmen før? 

Pick up the pieces

20.01.2013
18:47

Sorry for sen blogging men pappa har hatt pc'n min idag for å reformatere den eksterne harddisken med en venn også har jeg jobba med naturfag, haha skal ha prøve til onsdag så..
Fant et puslespill her om dagen når jeg rydda haha, er litt gøy å ha et puslespill av seg selv som liten så jeg måtte sett meg og pusle det.
Nå har jeg nettopp tatt litt bilder så skal redigere de senere hvis jeg rekker, må overføre bilder til harddisken og rydde på den og pc'n så det er vel det kvelden går til mens jeg snakker med folk! 

 

Syntes?
Har du puslespill av deg? 
Hva har du gjort idag?  

Bursdagsfeiring

15.01.2013
22:06

Da har jeg kommer hjem fra bowling og pizza med Ingrid og Emilie! Det var veldig koselig også fikk jeg gaver når vi satt på Dolly. Har hatt en veldig fin dag og takk for gratulasjoner:)
Sorry for dårlig og små bilder men orka ikke legge De over til pc nå..

Emilie hadde tegna tegning av Austin til meg

Kosebamse fra Ingrid

Hva har du gjort Idag?

Hos Emilie

13.01.2013
15:00

Hei nå er jeg hos Emilie, vi var ute istad og tok noen bilder. Skal redigere de også kan jeg legge de ut på bloggen senere.
Dagen idag kommer vel til å være ganske lik alle de andre når jeg er her, sitte foran pc'n hele dagen til jeg må hjem haha..  
Syntes om bildene?
Hva skal du idag? 

2012 Memories

10.01.2013
14:41

Tenkte å legge ut noen av de beste bildene fra 2012, noen av de beste bildene og noen av de beste minnene, husker alt som om det var igår!
Bildene for snakke for seg selv, gidder ikke skrive så mye på det!

 


Hva syntes du om bildene? :)

Winter Wonderland

09.01.2013
16:35

Tok noen bilder istad av vinteren, ettersom jeg har lagt ut en del photoshooter i det siste og fler blir det vel, haha så tenkte jeg da å kunne komme med litt bilder jeg har tatt selv.
Blir vel lettere for det mere mot sommeren også som jeg kan være ute og ta bilder av alt mulig uten at det blir for kaldt.
Og hvis noen har noe forslag til hva jeg kan blogge om så er det gjerne og komme med det, står litt fast for tiden derfor det har vært litt mye photoshooter også for har ikke hatt anna å gjøre.

 - Hva syntes du om bildene?

Strekkebilder - Karine & Bøggvir

04.01.2013
13:38

Endelig helg, idag tror jeg at jeg skal en tur på herkules og møte Maria siden hu skulle komme til skien en liten tur med faren sin, og imorra blir det vel og finne på noe med Emilie.
Kommer kanskje blogg senere hvis jeg kjøper noe i byen. Her om dagen når jeg var i stallen med karine tok jeg noen bilder av hu og Bøggvir så her kommer de!
- Syntes om bildene?
Hva er dine planer for dagen? 

Nyttårsaften - Bilder

01.01.2013
15:24

Noen av de beste bildene fra nyttårsaften igår, var litt vanskelig å ta bilder i tåka og sånt me det funka.
Vurderer forresten å ha en spørsmålsrunde sidne jeg ikke har hatt det på år og dag såå burde jeg det? Kommenter i kommentarfeltet!
Også hvis du har noe tips til hva jeg kan blogge om, har litt skrivesperre right nåå såå gjerne kommenter det også. 
- Syntes om bildene?
Skal jeg starte en spørsmålsrunde? 

Godt Nyttår!

31.12.2012
16:53

Da var det nyttårsaften og snart 2013, skal ikke feire så stort bare være hjemme med familien og ete mat og slikt.
Skal prøve å ta bilder av raketter og sånt om det funker siden været er veldig grått! Syntes om bildene?

Godt Nyttår!

Bilder fra julaften

25.12.2012
22:09

Sorry for sen blogging men har vært på besøk i hele dag på hytta til noen i familien.
Vi dro i 1tia og kom hjem rundt halv10 istad!
Har fått lagt inn bildene fra igår og redigert de litt, så tenkte jeg  legge ut outfiten imorra engang!Hva syntes du om bildene? 

Juleferie!

20.12.2012
13:47

Da var det endelig juleferie, skal bli deilig med over 1uke fri fra skolen og prøver, innleveringer og bare alt som har noe med skole å gjøre. Karakterene for iår blei helt greie, fikk ikke vite spankkarakteren for det var no surr der men..
Senere idag kommer Emilie og skal sove over, kanskjejeg får blogga ikveld engang! 
Hah, bææd redigering men!

Hva syntes du om bildene?

Black and white

18.12.2012
20:47

Idag dro meg og Emilie til byen etter skolen, blei ferdig med resten av julegavene for iår. Eller har ikke kjøpt noe til pus ennå da haha, også spurte pappa meg når jeg kom hjem om jeg kunne kjøpe en gave til farmor så får vel se om jeg får tatt meg en siste tur til byen..
Imorra skal jeg ikke noe spessielt tror jeg, sånn grøtavslutning i stallen på kvelden, men ellers vet jeg ikke.
 Hva syntes du om bildene?

Time is precious ... waste it wisely

17.12.2012
14:22

Sjuk idag også, forhåpentligvis tilbake på skolen imorra. Skulle vel egt aldri dratt til byen på lørdag og søndag men følte for at jeg måtte, haha!
Men redigerte noen bilder istad som jeg tok på lørdag i bursdgen hos farmor. Syntes om bildene?

Bilder fra Oslo

06.12.2012
14:14

Var i Oslo i helga, så her er noen bilder derfra.
Sorry for dårlig blogging men skjer ikke stort i det siste, har bare gjort masse skole som skal være ferdig denne uka og neste uke så har ikke prioritert bloggen noe særlig!

Bedre sent enn aldri!

Syntes om bildene?
Hva har du gjort i det siste?:) 

Bilder

27.11.2012
15:45

Dårlig blogging, jeg vet. Har ikke skjedd så mye i det siste, bakte med Emilie på lørdag, skulle egt ta bilder og blogge men det ble litt faila så gadd ikke.
Idag hadde vi sånn blokkdag på skolen i matte også har vi  tentamen i matte imorra og nynorsk på torsdag.
Skal kanskje finne på noe med noen imorra så kan kanskje ta bilderog blogge da hvis jeg får det til.
Men her er noen av bildene fra forrige gang jeg var på hytta som jeg aldri fikk lagt ut! 

Syntes om bildene? 
Når har dere tentamen? :) 

Kullsyre

26.11.2012
19:01

Synes? :)

Nedtur..

24.11.2012
20:54

#That feeling..


Noen gang følt det slik?..

16112012

16.11.2012
15:46

Sorry for dårlig blogging men har ikke hatt så mye tid, eller på tirsdag men da orka jeg ikke blogge, kamera var tom for strøm og slikt og onsdagen husker jeg ikke hva jeg gjorde og igår var jeg i stallen og når jeg kom hjem la jeg meg til å sove for å stikke på sånn førpremieregreier på den siste twilightfilmen klokka12.
I helga skal jeg på hytta, har nettopp rydda kamera for bilder og slikt så skal prøve å ta masse bilder, så skal jeg prøve og blogge når jeg kommer hjem igjen!
Men hvertfall, her er noen bilder jeg har tatt litt nå og da i det siste.

 Syntes om bildene?
Hva skal du i helga? :) 

Black and white

30.10.2012
16:28Det snøør!!

29.10.2012
19:04

Da hadde snøen kommet til Skien også, starta vel rundt 4 når vi skulle ri idag, trudde det kom til å forsvinne med engang eller bare ikke legge seg, men det har jo lagt seg et lite lag allerede!
Håper vel egentlgi at den blir, snø er jo koselig men samtadig håper jeg at den kanskje forsvinner og heller kommer tilbake mere mot desember, haha.  
Tok noen bilder når jeg kom hjem fra stallen  idag, la ut et på instagram også fra når vi rei, elselill_p hvis noen vil se haha ikke no interessant egentlig men kan followe meg eller like bildene mine? 
De fleste bildene jeg legger ut der kommer jo fra bloggen da, eller  
Syntes om bildene?
Har dere snø? :) 

Høstbilder 261012

26.10.2012
20:54

Idag ble Emilie med meg hjem, var ikke så veldig sosiale, satt for det meste på mobilen og pc, så lagde jeg mat til oss også lage emiie eg en milkshake etterpå.
Vi skulle egentlig stikke ut og ta bilder men så hadde sola nesten stikki så det ble ikke så mye + at det var dritt kaldt. Men tok noen bilder mens emilie tok på seg skoa haha, så gikk vi noen meter føre vi stakk inn igjen og satt oss på pc og så på mange randome morsomme filmer på youtube.

 Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? :) 

A best friend..

24.10.2012
20:05

..is someone you can trust, someone who will always be there for u until the end and wipe all your tears away,
smile when you smile, and feel all the pain you do.
A best friend is someone who makes u laugh even when you think you'll never smile again.
 

Emilie <3

Har du en bestevenn? :)

Portretter

22.10.2012
18:32

Fant et album her om dagen med mange bportretttbilder fra jeg var liten, satt alle sammen på 1bilde så det ikke ble så mange bilder. Jeg var jo litt søt daa, hah!
Idag har jeg vært i stallen, nå sitter jeg og skyper med emilie noe jeg skal gjøre resten av kvelden tror jeg siden hu ikke skulle på trening tror jeg. Hva syns du? :)
Hva har du gjort idag? 

Autumn

21.10.2012
20:45

Alle bildene er fra igår når jeg var ute med Emilie. Idag har jeg ikke gjort stort, vært inne og sett på film mens jeg skypa med Emilie og øvde litt til naturfagprøve vi skal ha til tirsdag.
Nå skyper jeg med emilie, fortsatt og ikke så stort mere. 

Syntes om bildene? :)
Hva har du gjort idag? 

Photoshoot 070912

20.10.2012
19:49

Idag kom Emilie til meg, vi har ikke vært så veldog sosiale akkuratt, satt på hver vår pc på her vår ende av bordet hahamen så fant vi ut av vi ville ha en photoshoot når det var rundt 1time igjen te hu måtte dra, så da stakk vi ned og fikk på oss litt sminke føre vi dro ut og tok bilder.
Bildene er bare overkroppen fordi vi gikk i joggebukse og såg veldig slaskete ut, og jeg gikk i hestehale og sånt så det ser ikke så smart ut også ser jeg feit ut der pga genseren og sånn jeg sto og sånn bildet ble tatt på og sånt, tror ikke jeg er sååå feit som bildet vil ha det til da..men nok klaging og slikt, nå sitter jeg og skyper med Emilie, hører på musikk og eter bergbys mat mens mamma har på skal vi danse! Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag?:) 

Bilder - Tur

17.10.2012
18:49

Dro på en liten tur med mamma og pappa i høstferien, her kommer da noen av bildene fra turen! Syntes? :)

Bursdag

16.10.2012
15:28

10.10.12 altså i høstferien, da hadde bestemor bursdag. Og siden vi var på hytta som vanlig var vi også som vanlig i bursdagen hennes!
Hadde med maria dit, også hadde vi med kamera så da blei det litt bilder.
Ikke så mye å skrive, gratulerer med dagen på etterskudd 93 år trur jeg :) 

Syntes om bildene? :)

Redigeringer

14.10.2012
16:15

Nå er jeg hos emilie, vi sitter og skyper med folk og hverandre, og siden vi sitter i samme rom så kommer det sånn stygg plagsom pipelyd fra pc..
Igår sendte emilie meg noen bilder som jeg kunne redigere siden jeg kjeda meg så kan vel legge ut de siden jeg ikke har så mye anna og blogge om, har ikke skjedd stort idag og kommer ikke til det heller!

 

Alt er redigert i photshop elements10.

Syntes om bildene? :)

Portrett av katt

04.10.2012
14:08

Sorry for at jeg ikke blogga igår men internett var litt nede. Dagen igår var vi for det meste i fritidsparken på skolen, etter skolen dro den gruppa jeg er på hjem til meg og filma resten av filmen som skal fremføres imorra føre jeg og ana stakk med eir på ulrik!
Idag var siste dag av det psykisk helse greiene på skolen så vi skulle fremføre frioppgaven vår også var vi på no rare forestilling greier i gymsalen.
 Nå sitter jeg og redigerer filmen til i morra føre jeg skal til stallen, senere skal jeg vel ikke noe spessielt anna enn å redigere mere film!Syntes om bildene?
Hva skal du idag? :) 

Quotes

30.09.2012
11:02

Noen av mange, det er gøy å redigere slike bilder!

Syntes? :)

Bildene fra idag

23.09.2012
21:35

Idag dro pappa meg ut på en liten tur, egentlig greir siden jeg aldri er ute av huset nesten.
Tok med kamera og tok noen bilder så her kommer de!
Ellershar jeg egentlig bare sitti forran pc'n i hele dag og det gjør jeg ennu, når skolen begynner igjen så gjør jeg lekser og er på skolen og slikt så da gjør jeg andre ting enn å sitte forran pc'n heldigvis. Hva har du gjort idag?
Syntes om bildene? :) 

12.09.2012

12.09.2012
20:03

Ok, litt dårlig redigeringer men jah. Har ikke giddi og tatt meg tid til å redigere så mye nå for tia men i morra skal jeg ikke noe og har ikke så mye mere prøver og innleveringer denne uka så da skal jeg redigerer litt mer tror jeg, kan legge ut etterpå!
Idag har jeg ikke gjort så mye, skole og etter det dro jeg en liten tur på herkules med Eir. Fant ikke noe å kjøpe så vi satt oss ned på mac donalds og spiste litt mat føre vi dro hjem, etter det har jeg drivi og finpussa litt på engelsk presentasjonen som vi muligens skal ha å fremføre i morra.. 
Syns?
Hva har du gjort i dag? :)

Bildene fra nordsjø

02.09.2012
10:02

Bildene fra hytta

14.08.2012
00:26

Syns :)

Danbo bilder

29.07.2012
21:36

Sorry for at jeg ikke blogga igår men kom hjem fra ingrid halv10 også gadd jeg ikke blogge etterpå, følte det var litt seint å blogge da, eller ikke seint men ja.
Idag var jeg i Risør og så Kragerø en liten tur med mamma og pappa og vet ikke hva vi gjorde, gikk rundt og så og sånt haha, etterpå var vi hos farmor og onkel og spiste vaffel og is.
Imorra skal jeg ikke noe spessielt, har egt ikke noe planer for resten av uka føre jeg skal reise til Sofie på torsdag og være der til søndagen.

 
Fant ut etterpå at lappen kanskje var litt stoor men orka ikke fikse på deet..


Fiin skitten rute,vet haha..

Hva har du gjort idag?
Synes om bildene? :) 

Redigerte bilder - Sommer

27.07.2012
18:36

Redigerte noen sommeraktige bilder og noen andre her en natt mens jeg skypa med Ingrid, så får vel legge ut de bildene nå siden jeg ikke har noen andre og bedre fra idag. Har ikke gjort stort idag heller, bare liggi hjemme og vært på pc'n også lagde jeg middag idagog ikkenoe mere, pappa hjalp med å se litt på busstider idag siden jeg skal til birkeland til Sofie neste uke fredag-mandag, skal vel snakke mere med Sofie senere idag når hu kommer hjem fra jobb :)
Syntes om bildene? 
Hva har du gjort i dag? :) 

Med i fotokonkurranse

26.07.2012
19:30

Er med i fotokonkurransen til iaa1996.blogg.no, du kan lese mere om konkurransen og melde deg på på bloggen hennes HER

Her er mine bidrag ~
Syntes? :)

Foto: Eyes

26.07.2012
18:22


Egentlig var det meninga og zoome mere inn på det øyet som er fokusert på men Emilie fikk vondt i øynene så jeg rakk ikke, haha!

Synes om bildene? :)

Foto - Crazy Katt

23.07.2012
15:22

Tok noen bilder av pus på hytta mens hu lekte med et strå eller noe, hu er litt søøt da.
I dag har jeg ikke gjort noe spessielt, rydda litt på rommet tidligere idag og kasta ting jeg ikke skal ha. Senere idag skal jeg hjelpe mamma litt med jordbær ellernoe tror jeg og i morra skal jeg vel ikke noe spessielt da heller.
Onsdag tror jeg at jeg drar til Emilie, den eneste dagen hu kan føre hu drar på ferie også er det meldt fint vær på onsdag og torsdag, neste uke tror jeg det fine været starter å komme endelig..!


Synes om bildene?
Hva skal du eller har gjort idag? :) 

3 Bilder

22.07.2012
15:31
Synes om bildene? :)

Summerfeeling

21.06.2012
20:04Synes? :)

Føre - Etter bilder

13.06.2012
22:10

Prøvde meg fram på ett eller anna i photoshop, resultatet blei vel okei.
Lasta ned en ny photoshop enn den andre jeg har, nybegynner i den jeg lasta ned så sat tbare og prøvde meg frem litt!
I dag har jeg ikke gjort stort, slutta tidligere på skolen idag pga mangel på lærere, ooog det er bare 3skoledager igjen tilsammen føre ferie, 1vanlig som er i morraa<3
Gleder emg sykt til sommerferien nå, har planer nesten hele å trur jeg 0.o Men ja, under er det to bilder jeg redigerte istad

- Hva synes du? :) 


 Candy

07.06.2012
20:11

Veldig kreativ overskrift på jeg sii!
Idag var vi på kino med skolen, veldig kjedelig 'Simon og eiketrærne' måtte sove lixom haha. Også var vi på bakkestranda føre og spiste frokost..starta nesten å grave min egen grav sånn seriøst..
Etter filmen dro jeg hjem føre jeg dei i stallen. Nå ligger jeg bare og venter på at pappa skal gi tilbake pc min mens jeg eter godteri siden han oppdaterer noe og betaler regninger..
I morra skal jeg til stallen med Ingrid og Emilie og hjelpe de når de skal ta takkekort bilde på hesten, kan sikkert legge ut noen siden tar med kamera også kan jeg sikkert legge ut noen fra da jeg tok i samme slengen!

Hva har du gjort i dag? :)

You Can't Loose Someone You Never Had

28.10.2011
14:49


Canon Eos 1000D + Efs55-250mm

Sometimes you just has to smile

08.10.2011
18:04

..Pretend that everything is okay, hold back the tears, and just walk away


Canon Eos 1000D + Efs 55-250mm

If there ever comes a day when we cant be together

06.10.2011
14:25

..Keep me in your heart, I'll stay there forever
Life isn't about finding yourself

04.10.2011
21:28

..Life is about creating yourself
Canon Eos 1000D + Efs 55-250mm


Pretty Pink

26.06.2011
13:37

Else-Lill Pettersen // Canon Eos 1000D + Efs 55-250mm

Hva synes du om bildet? :) 

Converse All Star

03.06.2011
10:47


Else-Lill Pettersen // Canon EOS 1000D + EFS 55-250mm

Liker du Converse sko?


Hei kattepus :*

03.05.2011
13:36


Else-Lill Pettersen - Canon EOS 1000D + EFS 55-250mm

Hva synes du om bildet? :)

A lonely horse

29.04.2011
18:50
Else-Lill Pettersen - Canon EOS 1000D + EFS 55-250mm

Hva synes du om bildet?

 

Mannen med ljåen/Heks

26.04.2011
14:22


Else-Lill Pettersen - Canon EOS 1000D + EFS 55-250mm

Hva synes du om bildet? :)

Pink Phone!

18.04.2011
20:28


Canon EOS 1000D + EFS 55-250 mm

Hva synes du om bildet? :)

Hva synes du om bildet?

05.02.2011
11:04Hva synes du?

Some times a bathing cap is enough to kill you

14.01.2011
17:35

Maybe it does if you don't take it off soon!Else - Lill - Foto og hverdag ♥ 16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits