Loving you is easy

17.04.2013
21:23

Beklager for dårlig blogging, har virkelig ikke noe inspirasjon nå. Grått og trist vært er det også, så ligger bare i sofa og ser på tv under et teppe mens jeg drikker kakao eller lignende, haha.  Til helga skal jeg kanskje til byen så blogger om det.  Fikk toppen min fra ebay igår så tok noen bilder med den istad, kan legge ut bedre av den senere når jeg får de to andre tingene også, så tar jeg alle 3 i et innlegg.

Hvordan vær har dere?

Be the best version of you

04.04.2013
15:05

Da har jeg fått langt inn og redigert bildene jeg tok her om dagen, vil ha en photoshoot med katten også men den sover bare, er ute eller spiser., lite fotogen og liker ikke bli holdt heller så haha!  Men skal prøve på det ikveld ellernoe, skal til Emilie imorra og sove der til lørdagen, vi skal vel sikkert ha photoshoot ellernoe er ikke sikker ennå hva vi kommer til å finne på.
Men hvertfall, her er noen av bildenee.
Har forresten starta å være på twitter igjen, haha vet ikke hvorfor men følte for det, heter Elselill_p, gjerne følg meg hvis du vil,  også er jeg vel ganske aktiv på insagram, eller prøver å legge ut minst 1bilde hver dag om ikke jeg har mere, følg meg gjerne der også på Elselill_p.Syntes om bildene?
Hva heter du på instagram/twitter? 

Smilee

27.03.2013
12:42

Var ute å tok noen bilder ista i sola, ganske deilig ute nå egt selvom det fortsatt er litt kaldt, men sola varmer jo hvis du står rett foran den.
 Akuratt nå sitter jeg ute i sola og hører på musikk, senere skal jeg sikkert se en film og mulog laste ned litt til jeg skal på hytta imorra med Emilie. Ho kommer hjem senere ikveld sa da blir det vel sikkert og snakke med ho og planlegge litt til hytta.

 

Hva skal du idag?
Syntes om bildene?


Be happy

25.03.2013
17:14

Haha, rabdom overskrift egentlig men jaja. Idag har jeg vært i byen med Feda og søskenbarnet hennes, det var koselig. Vi gikk rundt på herkules også satt vi oss på mc donalds og spiste litt føre vi gikk bort til arkaden og satt der og snakka. Senere eller nå blir det vel, har jeg ikke gjort så mye annet enn å sitte på pc'n, se på film og prøvd å få litt inspirasjon til bilder jeg kan ta litt senere ikveld. Vet ikke hva jeg skal imorra men det får komme som det kommer så får jeg se hva jeg finner på!

- Hva har du gjort idag?

Your heart is in my hand

23.03.2013
12:25

Ble desverre ikke noe mere blogging igår kveld, var så trøtt og sliten etter skolen, har vært det de siste dagene nå egentlig så, mamma trodde det kanskje kunne være rester av hjernrystelsen men jaja.
Som sagt så hadde jeg en liten photoshoot igår siden jeg kjeda meg, mulig jeg gjør det idag også haha #nolifer liksom, skal ut idag i sola uansett så blir vel litt bilder og hvis katten er tilstede får den være objekt haha.


- Syntes om bildene?
    Hva skal du idag?  

Photoshoot - Katt

19.03.2013
20:36Canon eos 60D + Tamron 18-270mm

Hva synes du?

Photoshoot 150313

17.03.2013
16:51
Syntes om bildene?

Smile like nothing has happend

04.03.2013
20:34

Sen blogging, jaja. Idag hadde vi aketime eller hva jeg skal kalle det i gymtimen, klarte skrape lillefingeren min så jeg ikke hadde følelse i den på 2timer haha, støl og vondt overalt etter ballet også haha, men klager ikke har jo hatt det verre såå. Ble med Karine hjem siden det var ridning idag, meg og Karine skulle ri tur på Bjor og Dina men merka at Bjor begynte å halte når vi starta gå så måtte bytte, valgte uheldigvis Lyfting da haha, gikk ikke så bra da jeg klarte falle av slo hele venstre siden min svimmel og slikt men har tatt tabelett nå, mamma trodde jeg hadde fått lett hjernrystelse men vet ikke haha! Dette har ikke helt vært min lykkedag men, håper den blir bedre imorra, skal prøve å dra på skolen til andre time når gym er ferdig hvis jeg orker! Meen nok klaging, har egt ikke så mye positivt og si idag såå legger ut noen bilder jeg tok her om dagen!

 Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? :)

Photoshoot 090213

01.03.2013
20:20

Bedre sent enn aldri, haha. Sorry for sein blogging, har vært hos Ingrid i hele dag. Vi gama Left for dead, ble ferdig på rundt 3timer tror jeg, også så vi på glee etterpå. Nå sitter jeg bare og kjeder meg med vondt i hodet hah..
Noen bilder fra en photoshoot jeg og Emilie hadde for en stund siden! Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? :) 

Photoshoot 260113

26.01.2013
21:15

Da har jeg akuratt spist pizza med mamma og pappa. Emilie var her tidligre, ho dro i halv8 tiden. Vi tok litt bilder og satt på pc'n for det meste. Ble ikke så mye matte likevel men jaja, fikk tatt bildene av kamera til annonsa på finn så må jeg bare få pappa til å hjelpe meg og legge den ut haha!

Fake a smile

25.01.2013
17:48

Da var det helg! Har ikke gjort stort idag og har heller ikke store planer for helga. Skal vel kanskje finne på noe med Emilie også meg jeg øve til matteprøve siden vi har det på mandag. Tok noen bilder istad som jeg kan legge ut nå også skal jeg prøve å ta noen månebilder senere ikveld. Prøvde istad men det var for lyst ute og nå forsvant månen bak litt skyer og sånt så da får jeg prøve igjen senere mere mot 12 ellernoe.- Hva har du gjort idag?
Syntes om bildene? 

Stop waiting for things to happen..

16.01.2013
16:29

..Go out and make them happen..

Hei, idag har jeg ikke gjort stort. Vært på skolen og etterpå ikke noe som vanlig haha. Skal snart ete middag og faktisk gjøre litt lekser tror jeg, etter det skal jeg bake til imorra når pappa har bursdag.
Kommer vel til å sitte foran pc'n og henge resten av kvelden tenker jeg, her er noen bilder tatt for rundt 1-2uker siden som jeg aldri publiserte!
Btw; begynner å gå litt tom for hva jeg kan blogge om på dette tidspunket så hvis du har noe forslag til hva jeg kan blogge om evt. lage videobogg om så bare skriv det i kommentarefeltet. 


- Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag/skal idag? 

You make it happen

13.01.2013
19:28

Noen av bildene fra idag med Emilie, var dritt kaldt ute så ble ikke så mange bilder og ikke så mange vellykka men her er noen av de.Syntes om bildene?
Friends don't let friends drink friends

08.01.2013
16:32

Enda flere photoshoot bilder, jaja. Har ikke vært så mye ute i det siste, kanskje jeg tar meg en tur ut i morra eller senere idag.
Skal ikke noe spessielt så kan vel ta litt bilder til bloggen da! - Syntes om bildene?

Everything is great when you don't give a shit

07.01.2013
18:44

Idag har jeg ikke gjort stort, ble med Karine hjem fra skolen som vanlig på mandager føre vi dro opp i stallen.
Nå er jeg faktisk flink og gjør lekser hjemme, noe jeg ikke har gjort på år og dag. Senere skal jeg vel bare sitte på pcn' og høre på musikk og snakke med folk.
Her er noen bilder jeg tok når jeg kjeda meg en dag, tror de er fra nyttårsaften faktisk! 

- Syntes om bildene?
Hva har du gjort i dag?

Husk spmrunde (Link)

Learn how to find a little piece of mind

06.01.2013
13:25

Igår dro jeg til Emilie, vi hadde en liten photoshoot på dagen også sov jeg her til idag. Vi la oss ikke føre 4desverre noe som er litt dumt siden døgnrytmen min hadde starta å komme tilbake etter ferien..
Idag skal vi ikke stort tror jeg, kanskje ta litt bilder og sitte på pc'n tenker jeg.

Husk spørsmålsrunden! (link)
Hva skal du idag?
Syntes om bildene?
 

Photohoot 111212

14.12.2012
11:48

Beklager for lite blogging men har ikke skjedd så mye også har det vært litt fremføringer og slikt nå på slutten, men nå er det ikke noen flere før ferien så kan prøve å blogge litt da.
Siden jeg er sjuk idag så skal jeg redigere litt bilder og sånt tenkte jeg sånn at jeg kan ha litt blogger på lager!
Men på tirsdag var jeg hos Emilie etter skolen så stakk vi til oluf og tok litt bilder føre vi stakk hjem igjen og satt oss på pc'n.

 

Hva syntes du om bildene?

Photoshoot 171112

23.11.2012
23:57

Bedre sent enn aldri, hva?
Har vært mye tentamen og lesing i bok og slikt denne uka så har ikke tatt meg tid til å blogge, bildene var jo allerede ferdigredigerte men har ikke orka og stresse med og legge det inn på bloggen.

 


Syntes om bildene? 

Bilder - Loveu

03.11.2012
20:48Photoshoot 070912

24.09.2012
18:31

Som sagt var jeg hos Emilie eh forrige forrige helg ellernoe, husker egt ikke jeg haha. Men hvertfall bildene kommer nuu, bedre sendt enn aldri right?

 Hva syns du? : )

Photoshoot på skolen

21.09.2012
18:49

Siden det var k&h idag hadde folk med kamera, og jeg var en av de. Vi har sånn prosjekt på skolen å ta mange bilder som skal settes samen til film, men siden gruppa mi altså meg og Emilie siden Ingrid er syk, ble ferdig med oppgavene vi fikk så hadde vi litt photoshoot istedenfor.
Idag har jeg ikke gjort stort, satt meg på pcn rett etter jeg kom hjem fra skolen, og blir vel sittende her resten av kvelden.
Imorra skal jeg finne på noe med Emilie så vi får se hva vi finner på også ta med kamera og ta masse bilder!

 
To 8 klassinger som så gjenre ville bli tatt bilder da!

Syntes om bildene?
Hva har du gjort idag? :) 

Photoshoot 190812

19.08.2012
22:17

Som sagt var jeg på hytta i helga, var med Maria på klubben på fredagen go traff andre folk det var koselig. Også dro jeg til hu på lørdagen og sov over til idag.
På lørdagen satt vi for det meste innepå pc'n siden det regna litt ute, idag hadde vi litt photoshooter + med søstra hennes og litt sånt!

Hva har du gjort i dag?
Hva syns du? :) 

Photoshoot - Pusekatt

24.06.2012
16:16

Noen av bildene jeg tok av katten igår når jeg hadde en slags photoshoot med huu!


Beein<3

Reaksjonen når Ingrid kom inn i rommeet, satt og stirra sånn leengee!


Synes om bildene? :)


120612

12.06.2012
22:12

I dag etter skolen dro jeg til Emilie, vi satt litt på mobilen og ipaden og så på tv føre vi gikk opp og satt oss på pc'n til Emilie og jeg satt meg på mobilen.
Etterpå dro vi ut og hoppa på trampolina og tok litt bilder også klatra vi på en sånn ting og hoppa på trampolina og tok bilder igjen.
Så kom mamma og henta meg kvart på syv siden vi skulle få besøk klokka7 av noen venner av mamma og pappa eller pappa hvertfall. 


Må ha med et bilde fra ridetimen på mandag da, bare forde jeg elsker Bjor<3

Hva har du gjort i dag?
Synes om bildene? :) 

Konfirmasjonstakkekortbilde

08.06.2012
22:58

Merkelig overskrift men, jah idag sto jeg opp halv11 for så og stelle meg og spise føre jeg dro bort i stallen hvor Ingrid og Emilie rir, altså vestre borge!
Var der til de kom og hjalp til med og sale på hesten Emilie skulle bruke siden hu hadde på bunad.
Etterpå gikk vi ned i eplehagen og tok mange bilder, og etter ca 2timer ellerno gikk vi oopp igjen og satt inn hestene føre jeg ble emd Emilie hjem.
Hos Emilie satt vi egt bare på pc'n og så på tv føre vi dro på kino'en LOL!
Nå ligger jeg bare hjemme og kjedermeg og skyper med Emilie :)

 

Også meg og Bjor fra forrig esøndag tror jeg det var! :)


Synes om bildene?
Hva har du gjort i dag? :) 

Photoshoot 290512

29.05.2012
20:21

I dag etter skolen var jeg med Feda, vi turna litt og hoppa på trampolina føre vi stakk ut og hadde en slags photoshoot i skogen.
Og Feda freaka ut forde Justin hadde kommet til Norge og hu skal såklart dit i morra og kanskje Torsdag, så ble det snakka om han på tv som hu måtte se haha trodde jeg sku døø!
Følte meg som en liten unge der jeg satt, heh.


Fint øyee!


Så kom man ikke lengre ut i spagaten på den bruovergangen siden man hørte et knekk i beinet og falt sammen..
Driiit vondt, la meg ned på bakken og nesten grein.. Fortsatt vondt men bedre, men jaja sånn er livet ellerno jeg er positiv for engangs skyld heh.

Hva har du gjort i dag?
Synes om bildene? :)

 

Photoshoot Else-Lill og Emilie

15.04.2012
21:09

I dag kom Emilie til meg, først satt vi litt på pc'n og hørte på musikk og sånt føre vi bestemte oss for å gå ut og ha en liten photoshoot!
 Var i byen igår men vet ikke om jeg gidder blogge innkjøpa, kjøpte litt ting til konfen også den toppen jeg har på meg på bildene og en anna genser.
Også kjøpte jeg ellr mamma kjøpte til meg en liten rosa hjerteforma skål og en firkata magnet bilde ting med katt på c:


Austin <3

Hva har du gjort i dag? c:

Photoshoot

06.02.2012
19:30
Ble ikke så mange bilder som var fine, de fleste var køddebilder så det var de som blei best.

Hva synes du om bildene?

Vinterbilder

17.12.2011
19:17

I dag stakk meg og Emilie ut og tok noen bilder føre vi skulle til byen.
Det første bildet av meg og det første bildet av Emilie er emilie sine, resten er mine. 
Min bestevenn og kjæreste <33 og den har evig kule og digge sko ^^Synes om bildene?
Hva har du gjort i dag? :) 

Høst, sol & pus

30.09.2011
16:39


Klarte ikke bestemme meg hvem som var finest, vanlig eller svarthvitt så tok begge :>


Canon Eos 1000D + Efs 55-250mm

Hva synes du om bildene?
Hvem synes du var finest? 

Photoshoot

29.09.2011
16:03


Canon Eos 1000D + Efs 55-250mm

Det er egneltig flere bilder men når Maria skulle legge de over på sin pc tok h ude fra kamera mitt istedenfor å kopiere de til sin pc så jeg har de da ikke og hu måtte sende de over msn, men alle ville ikke så jeg mangler en del vilder men de får jeg få når vi skal være sammen i høstferien :)

Hva synes du om bildene? :

Crazy venn

25.09.2011
20:29


Hei, se på meg a :D


Åh, jeg må drite jeg..


Nå driter jeg :D


Haha, jeg dreit jeg :D


Nå ska jeg prøev på snake :)


Åh, jeg faila :(


Haha hva erre du prøver på å?


IKKE MOOBB, STIKK!!


Hrmf, greit hade..!


Nå er jeg ferdig, ta bilde når jeg sitter fint på bakken :D

Planen var å ha en photoshoot, men siden bildene ikke blei så veldig bra og seriøse så blei det en veit ikke men ja!
Hva synes du? :) 

Photoshoot Del.3

19.08.2011
15:21
Canon Eos 1000D + Efs 55-250mm

Det ble ikke så mange på detta innlegget men.
Hva synes du om bildene?

Photoshoot Del.2/3

17.08.2011
09:56
Canon Eos 1000D + Efs 55-250mm

Glemte å fikse bakrunnen lengre ned på noen av bildene så det er hvitt i bånn av noen bilder.
Hva synes du om bildenene*

Photoshoot Del.1/3

16.08.2011
10:32
Canon Eos 1000D + Efs 55-250mm

Det ene bildet av Maria ville ikke komme..
Hva synes du om bildene? 

Photoshoot Lørdag

14.08.2011
20:43


Canon Eos 1000D + Efs 55-250mm

Hva synes du om bildene? :)

Photoshootbilder fra i går

20.05.2011
14:57


Fotograf: Feda Mchaina // Canon EOS 1000D + EFS 55-250mm

Hva synes du om bildene? :)


Photoshoot

14.05.2011
20:14


Hehe, hemma..Fotograf: Else-Lill Pettersen og Maria Nes // Canon EOS 1000D + EFS 55-255mm

Hva synes du om bildene? :)

Photoshoot

29.04.2011
14:14?
Fotograf: Else-Lill Pettersen og Maria Nes - Canon EOS 1000D + EFS 55-250mm

Hva synes du om bildene? :)

Enda en photoshoot

20.03.2011
20:10


Det ser ut som jeg kveler hu men jeg gjør ikke det asså :)


Hva synes du om bildene? :)

Photoshoot ute

19.03.2011
22:55

I dag etter meg og Maria hadde vert i byen så hadde vi en photroshoot, det hadde blitt litt mørkt så det vr litt ekkelt fotolys og fokusen var ikke helt med alltid, men det ble noen bilder da =)Hva synes du om bildene? :)

Photoshoot bilder

18.03.2011
22:50

Vi hadde en liten hotoshoot i stad, det ble ikke så mange bilder men i morra skal vi kanskje ha 2 så da blir det flere bilder =)Hva synes du om bildene? =)

Tiger snowshoot

31.01.2011
20:42
Tatt gjennom vinduet, derforfår dårlig kvalitet.

Jeg skled eller no og hadde tanna på leppa eller no også slo jeg kamera oppi
munnen min :( Det gjorde syykt vondt..


Hahahaha, kansje dere syntes det er rart at jeg hadde photoshoot med et
kosedyr, men det frista litt og stappe den i snøen og ta bilder av den :P

Hva syntes du om bildene?`

 

Photoshoot bilder

31.01.2011
19:35


Her kommer bildene fra den andre photoshooten meg og maria hadde på søndagen.

 

Det var noen av de, orka ikke legge ut flere, alle ble ikke like bra heller!

Hva syntes du om bildene?

Photoshoot bilder med alle 3

22.01.2011
20:26

Nå som Sofi har dratt tenkte jeg at jeg kunne ta og blegge det andre photoshootinlegget:)
Som sagt tidligere så var vi katter :)

 
Æsj, pupilen min synes ikke..


Hva syntes du om bildene?`:)

 

Photoshoot bilder

22.01.2011
18:31

Her kommer bildene fra photoshooten med meg og Feda :)
De med Sofi å kommer seinere trur jeg :)
Feda sminka meg og ordna håret mittt, og Når Sofi kom så tegnet vi oss som katter med eyeliner :)Hva syntes du om bildene?

 

Trekløverne :D

28.12.2010
19:46

I dag kom Sofi og Feda til meg.
Vi satt litt på data'n også så på tv litt føre vi gikk ned på badet og hadde en liten photoshoot :)
Så satt vi bare på data'n ressten av kvelden til de dro som de nettopp gjorde!

Her er noen bilder :)
Og Feda har klipt lugg og hu er sååå fiiiin  med det :D
Ikke sant Feda kler lugg?
Hva har du gjort i dag?

 

Thelisches i together :*

09.12.2010
20:26

I dag ble Feda med meg hjem fra skolen så henta vi Sofi hos Mariken sseinere etter h uhadde øvd til grand prix.
Så turna vi og sånt i stua og når sofi hadde dratt hadde meg og feda en liten photoshoot ute :)7
Dette er litt scary :PDette å :P
Hva har du gjort i dag? :)

 

Q-Tips Katt :*

07.12.2010
13:51

Melkeshoot med pus :*

15.11.2010
19:01

I går kveld kom jeg på ar vi hadde kjøpt kattemelk til pus så hadde vi glemt og ta den med på hytta og da ga jeg hu litt i går kveld :)

Photoshoot with Feda

07.11.2010
15:21

Ja her komemer bildene fra photoshooten med meg og Feda :)
Det er mamma sine sko og jakke jeg bruker derfor litt stort!


Oijj pus ser jo helt full ut :P

Chiller'n med buss stoppet

Feda er ikke så god i den spagaten hu er best i den andre! Samme med meg!

Litt turist her Feda :P

Photoshoot med Karine

02.10.2010
22:21

I dag hadde meg og Karine en liten photoshoot, jeg vet at det kanskje er en liten flekk på kjolen jeg bruker men jeg sølte ketchup på den i bursdagen min!!

Det er mange flere men jeg ser ikke helt klok ut på noen av bildene!

Hva har du gjort i dag?

Photoshoot med Ingrid og Ragnhild !

01.10.2010
19:58

I dag ble Ragnhild med meg hjem etter skolen, så kom Ingrid litt seinere for hu måtte rydde rommet sitt og litt sånt.
Vi hadde en liten photoshoot med Ingrid og meg mest siden Ragnhild ikke ville, men jeg tok noen bilder av hu selvom da.!
Siden det er så mange bilder, så har jeg ikke orka og ta ©-tegn på de, men helst ikke ta bildene selvom..!

Her er bildene:
Hva har du gjort i dag?

Photoshoot med Karine

14.05.2010
21:47

I dag dro jeg til Karine, og da hadde vi en liten photoshoot.
Her er noen bilder!
Else - Lill - Foto og hverdag ♥ 16, Skien
Jeg heter Else-Lill og er 16 år. Jeg blogger om alt som faller meg inn, men for det meste foto. Alle bildene blir tatt med canon eos 60D og redigert i Photoshop elements10. Blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommentere alltid tilbake! /Facebook: Else-Lill Pettersen//Insstagram: Elselill_P//Twitter: Elselill_P//Weheartit: Summerangel//Mail: elselillpettersen@hotmail.com//

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits